Nosítko pro mimi

Sarkez | 19.12.2017 9:11

Holky, prosím o vaše zkušenosti... Jaké nosítko se vám osvědčilo pro mimi? Jde mi o to, aby bylo vhodné od narození, takže aby mělo potřebné atesty a bylo pro mimi bezpečné. Děkuji.

RybickaMala | 27.03.2018 20:47

Hele, holky, já teda nejsem moc na zádný experimenty, já dám hlavně na osvědčenou kvalitu, a tou je Manduca! Koupila jsem si ji u Babyplace (je to prodejna v Ostravě, ale zasílají tuším i poštou…). Tam jsem si pochopitelně nechala poradit, ale taky mi řekli, co jsem už dávno věděla - že Manduca je nejlepší.

Alexx | 25.02.2018 13:16

No, myslíš nosítko babybjorn one, ano? Na babyconcept jsem ho koupila ja :D Ale jako dá se koupit i jinde… Viděla jsem ho Alze nebo i u Malvika ho mají :) Jinak, ono je větší, než ostatní nosítka a pevnější, takže přináší opravdu pohodlí jak pro nošence, tak i pro nosícího :)

Sarkez | 26.01.2018 13:30

Tak to vím, že vyhovuje :) Na jejich webu je o tom poměrně dost informací :) Mě spíše, pokud se bavíme o tom babyconcept, jde o to, jak se nosí... Za je pohodlné pro nošence a pro nosícího...

Alexx | 18.01.2018 22:37

Sarkez, já mám pro mimi doma toto nosítko https://www.babyconcept.cz/Ergonomicke-nositko-Babybjorn-ONE-Denim-Grey-Cotton-mix-d149.htm Nemůžu si ho vynachválit. Na některých diskuzích jsem četla info o tom, jak nosítko nevyhovuje, ale opak je pavdou... Má všechny potřebné cetifikáty, je ergo, dr. mi ho schválila... Jinak je samozřejmě bezpečné a pro mimi vhodné od narození :)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.