Nádobí

RenatkaVl | 15.09.2023 10:41

Dobrý den přeji, holky potřebovala bych poradit. Jelikož asi každá z nás doma vyvařujem jak pro prcky tak i pro nás, potřebovala bych poradit trochu s nádobím. Ráda bych si pořídila nové. Ale, chtěla bych kvalitnější, ráda si připlatím, dělali jsme novou kuchyň a chci mít i kvalitní nádobí, které mi vydrží pár let, odolné. 

Alexx | 26.09.2023 12:12

Chápu. Spokojená jsem s mramorovým povrchem či titanovým. Litinovým. :) Řekla bych že aspekty splňují. Co se pekáčku týče já jsem kupovala tento https://www.berlingerhaus.cz/berlingerhaus-pekac-s-poklici-litinovy-32-x-23-cm-black-rose-collection.html, mají smaozřejmě i levnější, nebo i jinak tvarově. Velmi kvalitní, skvěle se udržuje. Vybrala jsem si ho protože peču často i domácí chleba a toto je na to úplně ideální. :) Ale je samozřejmě i na maso atd. :)Bez toxickkých látek v povrchu. :) 

RenatkaVl | 22.09.2023 12:49

Nádobí bych chtěla černé barvy, jelikož i kuchyň mám s prvky do černa, tak by se to hodilo. Úpravu povrchnu moc nevím, něco co se nebude připalovat, loupat. Dobře umývat a můžu to dát případně i do myčky a na indukci. Potřebuji jak kastroly, tak i pánve. Ale primárně teda nějakou zapíkací misku, nebo pekáč, ten jsem bohužel musela vyhodit a teď mi dost chybí. 

Alexx | 19.09.2023 15:12

Za sebe teda říkám že mám ráda nádobí od Berlingerhaus. Mají kvalitní nádobí s dobrým povrchem. Spoustu i barveného provedení. Celkově věci do kuchyně mám od nich moc ráda. Záleží co preferuješ jako typ povrchu a co přesně hledáš, jestli jen nějaký kastrol, pánev, pekáček a tak? 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.