Jedlé dárečky

Hajanaaa | 14.09.2023 9:24

Dobrý den, začínám pomalinku shánět dárečky na vánoce, u nás je hodně oblíbená čokoláda, bylinky a takové přírodní věci, nějaký dobrý koňak atd, oříšky ..no prostě naše rodina má hodně ráda jídlo, ale nějaké lepší kvalitní a když je i zdravé je to plus. Už mě ale trochu docházejí nápady co kupovat, budu ráda za nějaký tip na něco dobrého, nejlépe třeba i domácího, českého..:) 

Dominika | 25.01.2024 9:15

Mrkni sama https://www.jimmysfood.cz/. Hovězí, vepřové, krůtí, ale najdeš tam i klokaní nebo jelení. Má i od jiných výrobců. My chutnali přímo od něj teda. Můj favorit je Teriyaki, chilli a hořčice. 

Sarkez | 22.01.2024 9:19

Zní to dobře a jaké tam má to maso prosím? 

Dominika | 04.01.2024 10:19

 

Co třeba domácí jerky? Já jsem objevila před Vánocemi Jimmysfood. Pán si vyrábí sám marinády a masíčko si nakládá. Dělá i sušené houby. Za mě teda paráda, maso je naprosto výborné. Za mě super nápad na dárek, ale my budeme určitě kupovat pravidelněji. 

Hlinicka | 12.12.2023 14:58

Výbornou čokoláda mají i od Janka. Je to česká firma a mají velmi mnoho produktů. Já jsem třeba letos kupovala tento box https://www.cokoladovnajanek.cz/adventni-box-hvezdna-limitovana-edice-damsky/. Myslím že tohle se jim opravdu povedlo. Vše je české výroby, ručně dělané. Věřím že mamince udělá velkou radost. :) Mají i malé boxíky. 

RenatkaVl | 26.09.2023 10:51

Ano mají vícero rozdělení, pro děti mají na imunitu mléčnou čoko a nebo bílou. Pro dospělé mají taky rozdělení na muže a ženy. No mrkněte sama https://www.funkcnicokolada.cz/. A bylinky v ní obsažené jsou také super, obsahují i vitamíny a minerály a je tam snížený obsah cukru. :) Takže takové zdravé mlsání. 

Hajanaaa | 22.09.2023 11:06

Néé to vůbec neznám, ale zní to teda skvěle. A má to i nějaké zaměření nebo je to nějak na vše takový jako doplněk stravy? Můžou to i děti? My teda ty bylinky jedeme hodně a spojení s nějakou doboru čokoládou mě přijde úplně super. 

RenatkaVl | 19.09.2023 11:26

Zdravím a co třeba Funkční čokoládu, to jste zkoušela? Já jsem je objevila nedávno a docela se mi to zalíbilo. Jedná se o belgickou čokoládu kde jsou přidané právě bylinky a vitamíny které mají i různá zaměření. Není to tedy klasická čokoláda,berou se dva čtverečky denně max. Za mě je to hezký dárek i nápad. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.