Digestoř

Sarkez | 18.10.2019 19:11

Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala na jednu věc... Zajímá mě, jakou máte doma digestoř, teda pokud ji doma vůbec máte? Je to pro vás nezbytnost? My totiž děláme reko kuchyně a právě tápeme, jakou digestoř vybrat. Před tím jsme neměli žádnou, tak je to pro nás novinka.

Alexx | 20.01.2020 21:13

Tak s tímto teda zkušenost nemám, ale řešení je super. Ale digestoř jsem s nima taky řešila, jen jsem si vybrala jiné řešení, kvůli řešení kuchyně. No, ale já bych se jich na tohle konrétně zeptala, určitě ti pomůžou s výběrem.

Sarkez | 14.12.2019 12:31

Ahojky, moc díky za info :) My se právě rozhodujeme, co a jak dál. Už jsme se rozhodli, že digestoř teda koupíme, to je jasný. Ta značka se jeví super... Nemá někdo zkušenost s tím řešením jako součást pracovní desky https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/digestore/digestore-jako-soucast-desky? Díky moc.

JitkaHladka | 22.11.2019 20:40

Digestoř je v kuchyni důležitá. Asi bych vůbec neváhala, zda jim tam dát nebo ne. My jsme měli digestoř vždycky. Je sice pravda, že až teď máme takovou, co za to stojí, ale i tak jsem ji v kuchyni hodně využívala. Máme značky Airforce. Je to perfektní kvalita a cena je taky super. Mají několik typů řešení, my jsme si vybrali toto https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/airforce-f96-tlc-83-x.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.