Absorpční kalhotky

martina.marna | 09.11.2023 17:05

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně absorpčních/menstruačních kalhotek. Ráda bych přešla z klasických tampónů které mi nedělají dobře na kalhotky, ale bojím se toho aby nějak nezapáchaly, neprotekly, abych se v tom třeba i nepotila a bylo mi to pohodlné. Ještě jsem žádné nezkoušela, ale vyskočila na mě reklama na kalhotky od Perties, nemáte je někdo vyzkoušené? 

martina.marna | 22.11.2023 11:21

Moc děkuji za odpověď a podělení se o tvoji zkušenost. Kalhotky vypadají dobře a líbí se mi množstevní sleva, kód určitě využiji a vyzkouším. Líbí se mi že dělají i kalhotky s krajkou a že zaručují nejvyšší absorbci a neprotečení. :) Dívala jsem se i na video a i slečny o tom mluvily dobře a bylo vidět že to není nahrané, jen jako reklama. :) 

Nicolle | 17.11.2023 14:16

Zdravím, ano mám od nich tyto Ruby na běžné nošení https://perties.cz/produkt/ruby-extremne-absorpcni-kalhotky/ a na noc jsem si pořídila model Lada, ten je s vyšším pasem. Jsou velmi hezké, kvalitně provedené a hlavně neobsahují nic co by bylo v rozporu se zdravím. :) Ani jednou se mi nestalo že by protekly, cítíla bych se nebo se nějak potila.  Moc hezky sedí a jsou příjemné. Kdyby jsi chtěla mám i kód na 35% slevu S7S8TC8 na jedny kalhotky. Tak můžeš vyzkoušet. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.