Dámská móda

Buďte svůdná jako francouzská herečka Laetitia Casta
Populární módní značka H&M připravila pro své zákaznice další překvapení. Nádherné saténové prádlo z nové vánoční kolekce, jehož tváří se stala krásná francouzská herečka Laetitia Casta, je jako stvořené pro zimní svádění. celý článek
Šaty sice dělají člověka, ale co mnohé napoví o Vašem charakteru, to jsou boty. Právě obutím botiček můžete vyjádřit nejen svůj vztah k módě a pohodlí, ale i Vaše sebevědomí.
Také jste si všimli? Potkáváme je a vídáme častěji a stále častěji. Koho? Novou generaci mladých českých krásek s výraznými a přitažlivými slovanskými tvary.
Nová podzimní kolekce spodního prádla Timo nás okouzlila.
Revoluční hit pro více než push-up efekt!
Úspěšná značka spodního prádla Palmers představuje absolutní hit letošního podzimu – MIRACLE UP. Jedná se o jedinečný push-up korzet, který znamená inovaci pro vzhled vašeho poprsí. celý článek
Lodičky a ustřižené nohavice v jednom, tak by se daly stručně a výstižně popsat kozačky, které se staly trendem letošního podzimu. Nevšední Gaiter Boots navrhl Ricardo Tisci pro Givenchy.
Víte, v jakých botičkách se nejlépe chodí po červeném koberci? Přeci v červených sametových lodičkách opatřených Vaším vlastním monogramem.
Hledáte stylovou podzimní módu? Až vyrazíte na nákupy, nezapomeňte vyzkoušet, jak Vám padne oblečení New Yorker. Podzimní paleta barev v New Yorkru je opravdu neobyčejně pestrá.
Módní tipy na podzimní svetříky
Je Vám chladno v elegantním sáčku? Nepřipadáte si ve sportovní mikině žensky svůdná? Naše módní tipy na podzimní svetříky Vám jistě přijdou vhod.  celý článek
Kdo ví, jak hlasité a nepřehlédnutelné je mávnutí pelikáních křídel, tuší, že kabelku inspirovanou tímto pohybem nelze přehlédnout. Ostatně to byl také záměr Alexandra Wanga.
Francouzská módní značka Emanuel Ungaro bude spolupracovat s italským koncernem Aeffe s návrhářem Fausto Puglisi.
Je tady pěkný podzim s pestrými barvami, které někdy berou dech.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23