Dámská móda

Dree Hemingway tváří podzimní kolekce Ermanno Sceverino
Víte, kdo je letošní tváří podzimní kolekce Ermanno Sceverino? Půvabná blondýnka Dree Louise Hemingway Crisman, vnučka legendárního spisovatele Ernesta Hemingwaye. celý článek
Pokud toužíte po elegantním modelu, který nepostrádá na originalitě, nechte se inspirovat letošní módní kolekcí Mangano, která je symbolem nevšedního spojení elegance s extravagancí.
Trápí vás, že ať si na sebe vemete jakékoliv šaty, ve všech jsou vidět vaše faldy na bříšku? Potom vyzkoušejte vysoké stahovací kalhotky a hned poznáte ten rozdíl!
Nechala jste si udělat pedikúru a poohlížíte se po krásných letních botičkách?
„Buďte styloví, odlište se“
Toužíte po krásných špercích, které jen tak někdo nemá? Výjimečné šperky nadčasových trendovních značek Thomas Sabo, Pandora, Majorica zdůrazní Vaši image a odliší Vás od ostatních. celý článek
Také už se nemůžete dočkat, až si budete užívat svou dovolenou na pláži? Nezapomeňte si pořídit stylové oblečení na pláž. Přinášíme Vám inspirativní tipy na plážové outfity.
Také jste ještě nestihla doladit svůj letní šatník? Máme pro Vás skvělý tip na zpestření Vaší sezónní garderoby.
České ženy si oblíbily hladké podprsenky. Začaly se nejdříve dovážet z Itálie a potom se s výrobou potýkalo mnoho výrobců. Samozřejmě nejdříve zareagovali výrobci v Číně a Vietnamu.
Inspirativní přehlídka jihoamerických plavek, které nosí nejkrásnější ženy světa
Krásné módní plavky prestižních značek si nyní můžete pořídit i Vy. celý článek
Také už vybíráte letní šaty? Dámské letní šaty pro léto 2012 přinášejí mnoho zajímavých střihů, krásných barev a atraktivních vzorů.
Milujete moderní tanec? Vychutnejte si radost z pohybu ve zbrusu nové kolekci tanečního oblečení.
Že ještě nemáte letní boty pro tuto sezónu? Naše tipy Vám poslouží jako inspirace při jejich nákupu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23