Znáte historii firmy Michael Kors?


Společnost Michael Kors patří k nejluxusnějším módním značkám na světě. Vyrábí především konfekční a stylové oblečení určené jak pro dámy, tak i pro pány.

Primárně však byla určena především pro ženy, které mají rády moderní a vkusné oblečení kvalitního provedení za příznivou cenu. Postupem času se však výroba rozšířila i o sluneční a dioptrické brýle.

 

Kdy byla značka Michael Kors založena?


Značka jako taková byla založena poněkud nedávno, v roce 2004 módním návrhářem Michaelem Korsem. V době založení společnosti však již kolem sebe měl několik zájemkyň o prvotřídní módní oblečení. Michael Kors patří mezi první americké návrháře, který pronikl do pařížské školy, a to již v osmdesátých letech minulého století. Dnes se celá firma rozšířila na více než 60 poboček po celém světě. Nacházejí se v těch největších a nejvíce módních městech světa včetně Milána, Mnichova nebo Paříže. Pobočku má dokonce i v České republice, a to od roku 2013 v nákupním centru Chodov.


Co všechno vyrábí?


Kolekce značky Michael Kors jsou velmi pestrobarevné a různorodé. Nejvíce pozornosti pochopitelně zaujímají kolekce pro ženy. Mezi neoblíbenější produkty značky tedy můžeme řadit šaty, halenky, sukně, dále pak kraťasy, kalhoty, džíny, plavky a tašky nebo boty a nejrůznější sezónní doplňky. Všechny nabízené kolekce jsou pojímané jako nadčasové, vnímající krásu a luxusní životní styl. Michael Kors tak poskytuje oblečení sebevědomým ženám na vysoké společenské úrovni. Zároveň je však schopen nabídnout i méně formálnější kusy na zahradu nebo na procházku.


Sluneční brýle pro každého


K létu samozřejmě patří i sluneční brýle. Brýlové obruby dámské patří k tomu nejlepšímu, co můžete na trhu v tomto odvětví nalézt. Materiál použitý na výrobu slunečních brýlí je většinou ušlechtilý kov, který jim dodá perfektní vzhled, ale také potřebnou odolnost. Mohou se pyšnit vynikající pevností, takže vydrží i maličko hrubší zacházení. Technologie použitá v brýlových čočkách zachycuje 100 % škodlivého UV záření. Budete vypadat velice stylově, ale zároveň budete své oči chránit. Ochranu vašich očí rozhodně nepodceňujte, protože jsou jedním z nejcennějších orgánů, které máme.


Můžete si zakoupit i značkové dioptrické brýle


Brýle Michael Kors však nejsou pouze sluneční, ale také dioptrické. Jsou známé především svojí funkčností, jak kdysi poznamenal samotný zakladatel značky. Ženy se podle něj zajímají o módu pouze tedy, pokud funguje. Kolekce dioptrických brýlí tak nese všechny světoznámé rysy této značky, včetně ikonického MK kruhu a exotických zvířecích vzorů. Dioptrické brýle jsou povětšinou vyráběny z odlehčeného plastu, který je zárukou výjimečné spolehlivosti a odolnosti. Jestliže si sluneční brýle nepořídíte ihned po doporučení očním lékařem, bude se vaše zraková indispozice ještě zhoršovat.


Jestliže chcete vypadat v brýlích stylově, rozhodně sáhněte po některé z módních značek. S Michael Kors budete určitě spokojeni, neboť se řadí k těm nejlepším v oboru.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.