Zdravotnictví ve službách krásy


Většina z nás využívá zdravotnické péče pouze v situacích, kdy se potýkáme se zdravotními problémy. Ovšem obory, jako je plastická chirurgie, dermatologie, stomatologie, anebo kosmetika, přispívají nejen k našemu zdraví, ale také ke kráse.

Chcete být krásní, anebo ještě krásnější? Svěřte se do péče týmu odborníků špičkové Kliniky GHC Praha.

Investice do krásy, investice do spokojenosti 
Mladistvý vzhled, krásný úsměv, nádherné vlasy, pěkná pleť, to všechno jsou žádané atributy krásy, pro které se vyplatí investovat trochu času i finančních prostředků. Odměnou za to je vyšší sebevědomí a více životní spokojenosti. Klinika GHC Praha patří díky svým unikátním a odborným metodám (komplexní screening, stomatologie, dermatologie, genetika, a další), špičkovým lékařům a multikulturní jazykové vybavenosti pracovníků k vyhledávaným zařízením. Mezi spokojené klienty patří nejen známé osobnosti, výkonní manažeři, podnikatelé a dokonce i maminky na mateřské dovolené.


Čekárna kliniky.

Žádaná plastická chirurgie 
Plastická chirurgie zahrnuje celou řadu výkonů, jako je například plastika víček, modelace prsů, face lifting anebo operace nosu, které patří mezi nejžádanější. Klinika GHC využívá nejmodernějších metod a postupů v medicíně. Erudovaný lékařský personál díky svým zahraničním a dlouholetým zkušenostem může nabídnout záruku špičkové kvality i nám, českým klientům.

Zdravotní stav pod kontrolou
Pro ty, kdo chtějí mít svůj zdravotní stav opravdu pod kontrolou, nabízí Klinika GHC komplexní screening. Jedná se o způsob souhrnné preventivní prohlídky určené nejen pro velmi pracovně vytížené klienty, ale také pro všechny, kteří chtějí komplexně pečovat o své zdraví. Jen připomeňme, že tato metoda byla vyvinuta pro NASA.    
 

Pro krásný úsměv bez bolesti
Pro krásný úsměv nemusíte vždy trpět, když využijete těch nejmodernějších stomatologických metod, jako je HealOzon, metoda ošetření zubních kazů bez vrtání, která je zároveň preventivním opatřením před vznikem dalších. Klinika GHC nabízí všechny výkony v oblasti stomatologie, stomatochirurgie a dentální hygieny.


Zářivý a bílý úsměv ze stomatologie Kliniky GHC Praha.

Exkluzivní kosmetická péče
Na Klinice GHC si můžete dopřát naprosto exkluzivní kosmetickou péči značky Ericson Laboratoire, která představuje výjimečný nechirurgický beauty koncept, jak zkrášlit a omladit pleť s dlouhodobými účinky. Náš tip: kosmetická řada Derma Sun s nabídkou opalovacích přípravků proti stárnutí, zeštíhlujících opalovacích přípravků (kdy během opalování zároveň hubnete) anebo speciálních přípravků pro velice citlivou pleť.  


Renovované prostory kosmetického salónu s kosmetikou Ericson Laboratoire.

Více informací o tomto jedinečném zdravotnickém zařízení a jeho službách najdete na www.ghc.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.