WHITE PEARL:
Nejprodávanější produkt na bělení zubů v ČR!


Toužíte po krásném bílém úsměvu, ale neradi chodíte k zubaři, nebo na drahé kosmetické procedury jednoduše nemáte?

Revoluční metoda bělení
Krásný bílý úsměv je ozdobou naší tváře, a zároveň jedním z pilířů našeho sebevědomí. To všichni moc dobře víme, a proto používáme bělicí pasty. Jenže bělicí pasty pouze čistí zubní sklovinu od nečistot, ale nezbaví zuby pigmentů v nich usazených. Donedávna představovalo jedinou účinnou metodu, jak vybělit chrup na požadovaný stupeň bělosti, stomatologické bělení v zubní ordinaci. Hlavní překážkou za krásně bílým chrupem je v tomto případě časová náročnost, poměrně vysoká cena, a především, jen si to přiznejme, stres, který pociťujeme v prostředí zubní ordinace. Naštěstí revoluční řešení v bělení zubů White Pearl nyní umožňuje vysoce účinné, časově nenáročné a cenově příznivé bělení zubů v domácím prostředí. Lékaři totiž přesunuli náročné bělení do pohodlí domova.
 

Krásný úsměv bez rizik
Bělení zubů v pohodlí domova se provádí pomocí bělícího gelu White Pearl, který neobsahuje částice brousící zuby, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině, a bělí zuby po celém povrchu. 10% koncentrace účinné látky karbamid peroxid zaručuje kvalitní bělení bez rizik. White Pearl by testován na stomatologické klinice a pyšní se prestižním certifikátem kvality. V ČR je registrován jako zdravotnický prostředek skupiny IIa a je vyráběn v EU. Při působení 60 minut denně dosáhnete viditelných výsledků již za 1 až 2 týdny.

White Pearl je maximálně bezpečný pro zuby i dásně, navíc pomáhá snižovat kazivost zubů a chrání dásně proti parodontóze. Zakoupíte v balení bělící pero 2.2ml za 289 Kč, bělící gel 65ml s 2 aplikátory za 450 Kč, nebo bělící gel 130ml a 4 aplikátory za 595 Kč v síti drogerii Rossmann, DM, Schlecker, v lékárnách nebo online na www.krasnyusmev.cz.

Výhody gelu White Pearl
Vedle vysoké účinnosti (gel vybělí i velmi zažloutlé zuby) a příznivé ceny (tuba vystačí na celou proceduru bělení i následné dobělení) patří mezi hlavní výhody velmi snadná aplikace. Bělicí gel White Pearl má dále vysoký obsah fluoridů, které posilují chrup, čímž aktivně chrání zubní sklovinu. Gel rovněž desinfikuje ústní dutinu a působí preventivně proti parodontóze a má protizánětlivé účinky.
 

Nesmí chybět: zapomeňte na zubní pastu, je tu SMILE!
Jako doplněk profesionálího bělení zubů, nebo každodenně místo zubní pasty, vyzkoušejte revoluční novinku na čištění zubů - bělící pudr SMILE. Pudr se používá místo Vaší běžné zubní pasty. Aplikuje se tak, že na mokrý kartáček nanesete pudr, který z něj vodu absorbuje a změní se v jemný gel. Nejen že zubní pastu nahradí, dokonce jí přímo převálcuje. Obsahuje malé množství účinné látky používané v profesionálním bělení zubů, komplexně remineralizuje zubní sklovinu, působí preventivně proti zubnímu kazu a plaku. Zajistí tak tu nejlepší péči o Váš úsměv. Nyní ještě lepší cena 99 Kč. Zakoupíte ji také v drogeriích DM, Rossmann, Schlecker 
 

Na závěr: Tip pro všechny hravé, anebo jak čištění zubů milovat
Zubní pasty a kartáčky, ústní vody a další hygiena Hello Kitty a Spiderman je vyrobena nejen pro potřeby dětí. Značkové štětinky DuPont (USA) ) dokonale čistí a hýčkají zoubky i dásně, fluoridy v pastě v ideální koncentraci 1450 ppm chrání před vznikem zubního kazu a plaku. Skvělá chuť jahodové pasty a přítomnost oblíbených postaviček Hello Kitty a Spiderman motivuje děti k pravidelnému čištění zubů. Ústní voda bez alkoholu a cukru podtrhuje dokonalost péče. Radost tak bude mít celá rodina, Vy i Vaše děti. 
 

Kde zakoupíte
Všechny produkty výše uvedené pohodlně nakoupíte v řetězcích drogerií DM, Rossmann, Schlecker, v každé větší lékárně nebo z pohodlí domova www.krasnyusmev.cz, kde rovněž naleznete v sekci kde koupit všechna prodejní místa.V eshopu navíc získáte poštovné a balné zdarma(při útratě nad 400 Kč).

www.krasnyusmev.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.