Vyběhněte do podzimní sezóny v nových barvách!


Firma ARIES uvádí na trh nové sportovní kompresní podkolenky ROYAL BAY Neon v zářivých barvách oranžové, fialové a modré. Doplňují tak neonově růžovou, žlutou a zelenou, které jsou již v prodeji.

Firma ARIES už je na trhu více než 20 let a můžete znát její punčochové výrobky v řadě Comfort nebo Medico. Zatímco řada Medico se zaměřuje na zdravotní kompresivní punčochy pro léčbu nebo prevenci křečových žil, řada Comfort je určená pro každodenní nošení, navíc však obsahuje zdravotní a kosmetické benefity.

Proč ROYAL BAY a proč komprese?

ROYAL BAY je nová značka na poli sportovních kompresních doplňků. Je určena všem aktivním sportovcům a sportovkyním, kteří chtějí zvýšit svůj sportovní výkon a urychlit dobu regenerace po něm.

Komprese působí na lýtkovém svalu, kde zabraňuje otřesům, a předchází tak drobným poraněním lýtkového svalu. Zvyšuje cirkulaci krve a urychluje odplavování nahromaděných toxinů a kyseliny mléčné ze svalu, která způsobuje svalovou bolest hlavně po výkonu. Doporučuje se tedy nechat si podkolenky i nějakou dobu po sportovním výkonu. Typicky jsou podkolenky určeny pro běžce, cyklisty, in-linisty a další sportovce.

Značka ROYAL BAY obsahuje již 3 produktové řady, ze kterých můžete vybírat:

Zvyšte si svůj sportovní výkon a urychlete dobu regenerace po něm!

ROYAL BAY Neon

Podkolenky ROYAL BAY Neon  a Classic  jsou sportovní kompresní podkolenky a návleky určeny především na samotný výkon. Na trénink i na závody. Podkolenky jsou vyrobeny z příjemného mikrovlákna, které je jedním z nejpříjemnějších umělých materiálů používaných pro kompresi, který navíc odvádí vlhkost směrem od těla. Na chodidle jsou opatřeny vzorkem pneumatiky, který poskytuje jemnou masáž a také lépe odvádí vlhkost od chodidla. Obsahují tlumič otřesů i ochranu Achillovy paty před oděrem z bot. Celé podkolenky jsou antimikrobiálně upraveny pomocí iontů stříbra. Řada Neon pak krom zářivých barev dále nabízí reflexní prvky, které jsou ochranným prvkem hlavně při sportu v šeru nebo tmě. Typicky jsou podkolenky určeny pro běžce, cyklisty, in-linisty a další sportovce.

Dopřejte svým nohám vitalitu a svěžest!

ROYAL BAY Relax

Dalším produktem značky jsou podkolenky ROYAL BAY Relax, které mají nižší kompresi než řady ROYAL BAY Classic a ROYAL BAY Neon. Natáhnete si je především po sprše po sportu nebo při cestování za svým oblíbeným sportem či na dovolenou. Ale nejenom tehdy. Kompresní podkolenky zabraňují otokům nohou a také jejich únavě. Svým designem jsou velmi jednoduché, přesně tak, aby byly ideální pro každodenní civilní nošení. Tak jako u ostatních řad ROYAL BAY obsahuje podkolenka tlumič otřesů v lýtkové části, na chodidle pak vzorek pneumatiky, který zajišťuje jednak větrání chodidla a jednak chodidlo jemně masíruje. Podkolenky jsou vyrobeny z bio bavlny, a tak se velmi příjemně nosí. Antimikrobiální úprava v podobě iontů stříbra už je u všech produktů firmy ARIES samozřejmostí. Dostupné jsou v bílé a černé barvě.

Více informací na www.royalbay.eu

Pokud byste chtěli podkolenky vyzkoušet, v sobotu 24.8. bude stánek ROYAL BAY na běžeckých závodech RunTour v Olomouci, kde si podkolenky můžete dokonce i zakoupit ve speciálním cenovém balíčku (ROYAL BAY Relax a ROYAL BAY Neon za 1.280,- Kč). Těšíme se na Vás!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.