Voňavé Vánoční inspirace od L'OCCITANE


Francouzská značka kosmetiky L'Occitane přináší ideální vánoční inspiraci, a to v podobě několika kouzelných dárkových sad.

S pomalým příchodem vánočních svátků nastává ten pravý čas na shánění dárků pro vaše blízké.  Za zvýhodněnou cenu tak pořídíte produkty v různorodých kombinacích, za jakých nejsou v průběhu roku k dostání.


Několik velkých dárkových sad tvoří průřez základními ingrediencemi, které L'Occitane ve svých produktech využívá nejčastěji. Obdarovat své blízké tak můžete úchvatnými produkty s přídavkem třešňového květu, mandle, levandule, verbeny, pivoňky, slaměnky, bambuckého másla či akácie a mimózy. Unikátní je také balíček L'Occitan s jemně kořeněným aroma muškátového oříšku a ohořelého dřeva. Každá dárková sada obsahuje variaci několika produktů, ať už sprchového gelu, toaletní vody, mýdla nebo krému na ruce či tělo.

Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet vůni a účinky více než jedné ingredience, připravil L'Occitane dva menší balíčky: trio krémů na ruce a kvatro sprchových gelů. Sváteční balení dodává všem kouzelným dárkovým sadám vánoční nádech a stává se tak ideálním dárkem pro každého, kdo si zakládá na dokonalé harmonii těla i ducha.


www.loccitane.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.