Víme, jak zastavit vypadávání vlasů!


Vypadávání vlasů trápí takřka polovinu naší populace: necelou třetinu žen a dvojnásobný počet mužů.

Pro nadměrné vypadávání vlasů používá současná medicína termín androgenní alopecie. Androgenní alopecie je onemocnění, které způsobuje vypadávání vlasů a ochlupení. Příčiny jsou různé. Ztrátu vlasů mohou mít na svědomí geny, hormony, anebo nezdravý způsob života. Naštěstí moderní věda nezahálí a vyvinula přípravky, které dokážou padání vlasů zastavit.

Placentární protein – regenerace vlasové pokožky
Velice účinné řešení proti vypadávání vlasů přináší placentární protein, který si díky obsahu vysoce cenných kmenových buněk v kosmetickém průmyslu dokonce vysloužil přezdívku elixír mládí. Koncentrát proteinů z placenty v podobě placentové ampule Evolution regeneruje vlasovou pokožku – zlepšuje její prokrvení, reguluje tukový sekret, zastavuje vypadávání a podporuje zdravý růst nových vlasů. Protože celkově vlasy oživuje, zvyšuje jejich objem i pevnost, dokáže výrazně zlepšit také stav lámavých, křehkých a jemných vlasů.

Placentární protein pro regeneraci vlasové pokožky

Trojice rostlinných extraktů – návrat rovnováhy
Účinně zastavit vypadávání vlasů rovněž umí trojice rostlinných extraktů: Ginko Biloby, lopuchu a ženšenu, která díky své schopnosti opětovně nastolit rovnováhu dokáže obnovit činnost folikul zajišťujících zdravý a přirozený růst vlasů. Sada proti vypadávání vlasů Salerm Biokera ve formě šampónu, regeneračních ampulí a volumizačního spreje s obsahem ženšenu a vitamínů vyživuje vlasové folikuly a zlepšuje krevní oběh, čímž přispívá ke zvýšenému růstu zdravých vlasů.

Rostlinné extrakty Biokera

Mezinárodně patentované složení 10 bylin
A do třetice ještě jeden přípravek. Jako poslední Vám představíme Ampule Lotion Concentrée, jeden z pěti výrobků proti padání vlasů na světě, který se může pochlubit mezinárodním patentovaným složením zastavujícím padání vlasů. Účinnost ampulí testovaná v laboratořích je potvrzena certifikátem. Díky patentovanému složení se výroba za celých 50 let nezměnila, ani čas, ani způsob. Výroba léčivého tonika rozdělená do tří fází trvá přesně 55 dní, než dojde na plnění do ampulí. Účinnými složkami je 10 aktivních přírodních složek s extrémní vitalitou a silou. Konkrétně se jedná o přírodní koncentrát rozmarýnu, skořice, aloe, arniky, rákosu, zázvoru, kafru, galbánia, myrhy, muškátového oříšku navrací vlasům život. Přípravek MedaVita Lotion Concentrée je vhodný pro dlouhodobou léčbu a řešení problémů spojených s vypadáním vlasů, kde dosahuje perfektních výsledků.

Ampule Lotion Concentrée

MedaVita Lotion Concentrée, sadu proti vypadávání vlasů Salerm Biokera, ampule s placentou a celou řadu dalších přípravků pro Vaše zdravé a krásné vlasy najdete na stránkách specializovaného e-shopu www.inhair.cz. Vlasy jsou korunou krásy, zastavte jejich vypadávání a dostaňte je do formy co nejdříve!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.