Třešňové probuzení od L´OCCITANE

19.02.2013 | Péče o tělo | Pleť

Také už se nemůžete dočkat jara? Potom jsme právě pro Vás objevili skutečný poklad. Kosmetiku inspirovanou krajem Provence s vůní rozkvetlých třešní, která probudí Vaše smysly ze zimního spánku.

V nabíce limitované edice Spring Cherry je toaletní voda, sprchový gel, mýdlo, hydratační tělový gel a jemný krém na ruce.

TOALETNÍ VODA SPRING CHERRY
Jemná květinová toaletní voda Spring Cherry  připomíná atmosféru prvních jarních dní v Provence, kdy je vzduch prosycen vůní třešňových kvítků. Vůně se otvírá ovocnými tóny mandarinky a černého rybízu, srdce tvoří omamná kombinace výtažku z třešňových květů z oblasti Luberton, magnólie a frézie. Tělo vůně podtrhuje pyžmo a aroma vzácných dřevin.



SPRCHOVÝ GEL SPRING CHERRY

Lehká textura sprchového gelu obsahuje jemné třpytivé částečky připomínající třpyt motýlích křídel.  Sprchový gel vytváří sametově hebkou delikátní pěnu, která jemně čistí pokožku a zanechá ji příjemně provoněnou vůní třešňových kvítků. Sprchový gel Spring Cherry je opravdovou oslavou jara.



TĚLOVÝ HYDRATAČNÍ GEL SPRING CHERRY

Delikátní hydratační tělový gel s obsahem bambuckého másla a výtažku z třešnových květů z regionu Luberton v Provence, se rychle vstřebává do pokožky a zanechá ji sametově hebkou a jemně provoněnou vůní právě rozkvetlých třešňových květů.



JEMNÝ KRÉM NA RUCE SPRING CHERRY

Krém na ruce vyniká svoji nadýchanou texturou s obsahem bambuckého másla a výtažku z třešňových květů z Luberton. Krém se snadno a rychle vstřebává a nezanechává pocit mastných rukou. Po použití bude pokožka vašich rukou zjemněná, vyživená a lehce provoněná vůní třešňových květů.



MÝDLO SPRING CHERRY

Originální mýdlo ve tvaru motýla jemně čistí pokožku rukou a celého těla a zanechá ji jemně provoněnou vůní třešňových kvítků. Je ideálním dárkem, který přináší svěžest jara do každého všedního dne!



Limitovaná zimní edice Spring Cherry je již v prodeji v síti prodejen L´OCCITANE nebo na www.loccitane.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.