Termální voda vás zbaví napětí i únavy


Koupaliště THERMAL CORVINUS ve Velkém Mederu na Slovensku, vzdálené 65 km od Bratislavy, se nachází na okraji města u krásného lesoparku. Krásně se zde relaxuje a odpočívá v teplé termální vodě, která vyvěrá ze dvou pramenů a má blahodárné účinky na pohybový aparát.

Geotermální voda ve středisku má blahodárné účinky na naše tělo, například na pohybové ústrojí. Její teplota dosahuje 25 - 37 °C. THERMAL CORVINUS - to nejsou jen bazény a atrakce, ale i příjemné prostředí lesoparku, kde si najde zábavu úplně každý. Ti, co milují odpočinek, zde najdou klidné sedací bazény s teplou vodou. Milovníci pohybu a plavání ocení dostatek místa v 50 m dlouhém bazénu. V celém areálu je několik tobogánů a skluzavek. Letos nově otevřené tobogány si zamilují děti i dospělí.

Vnitřní bazén s vířivkou a atrakcemi

Děti nechte unavit a sami naberte sílu

Na návštěvníky čekají venkovní i vnitřní bazény se zónami pro odpočinek. Pro děti je připravena i řada venkovních zábavních míst – hřišť s dřevěnými prolézačkami. Během léta bývá připraven i zajímavý animační program, aby si měli rodiče šanci také odpočinout. Děti se zabaví na diskotéce pro nejmenší, dospělí na vodním aerobiku nebo v korunách zelených stromů na lanové dráze Tarzania. V areálu nechybí občerstvení ani restaurace.

Tarzania zábava pro dospělé

Vstupné

Během letní sezóny zaplatí dospělý návštěvník za celodenní pobyt 9 Eur. Rodinný balíček 2 + 2 vyjde na 21 Eur. Prohlédněte si celý areál Velkého Mederu na www.thermalcorvinus.sk a přijeďte oslavit 40. narozeniny tohoto areálu. Má co nabídnout!

V areálu můžete využít i masáže, solné jeskyně nebo salón krásy

V areálu můžete využít i další služby, jako jsou masáže, pobyt v solné jeskyni nebo návštěvu salonu krásy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.