Tajemství krásného opálení od Yves Rocher

11.07.2012 | Péče o tělo | Pleť

Opalování k létu neodmyslitelně patří. Vždyť která z nás by se nechtěla pyšnit krásně snědou pokožkou?

Ovšem pozor nutnou podmínkou zdravého opálení je používání kvalitních opalovacích přípravků. Řada přípravků na opalování a po opalování od Yves Rocher obohacená o rostlinné výtažky keře aphloie z Madagaskaru zajistí Vaší pleti dokonalou ochranu i péči.    

Ochranná péče s dvojím účinkem
Opalovací mléko by nemělo v naší plážové tašce nikdy chybět. Mléko na opalování OF15 Protectyl Végétal s ochranným faktorem 15 obohacené výtažkem z madagaskarské rostliny aphloie zajistí pleti nejen krásné a dlouhotrvající opálení, ale také potřebnou hydrataci. Co dále oceníte, to je příjemná vůně a snadná aplikace. Není divu, že se tento výrobek stal vítězem loňského testu spotřebitelů DTEST.

Tři v jednom pro Vaši pokožku
Sluníčko sice dodává naší pleti krásnou barvu, zároveň však přispívá k jejímu stárnutí. Vyzrajte na nežádoucí letokruhy s Mlékem na opalování 3 v 1 OF30 Protectyl Végétal, které dokonale hydratuje pokožku, spolehlivě zabraňuje jejímu spálení, a zároveň předchází jejímu stárnutí.  Opalovací mléko 3 v 1 v sobě ukrývá unikátní kombinaci složek rostlinného původu: výtažek z aphloie a výtažek z heřmánku. Příjemná nemastná textura je odolná vůči vodě a nezanechává na těle žádné bílé stopy. 
 

Zadáno pro citlivou pokožku
Jestliže máte velmi citlivou pokožku, spolehlivou ochranu před sluncem jí zajistí Sprej na opalování OF 50+ Protectyl Végétal s ochranným faktorem 50+. Krém pokožku hydratuje, a zároveň předchází jejímu předčasnému stárnutí. Je odolný jak vůči vodě, tak i vůči potu. Neobyčejně snadno se aplikuje a stejně jako opalovací mléka obsahuje čistý výtažek z aphloie z Madagaskaru.
 
Nezanedbávejte péči po opalování
Pokud si chceme uchovat svou krásnou letní barvu co nejdéle, neměli bychom podceňovat ani péči po opalování. Kompletní řada přípravků Protectyl Végétal je zárukou zklidněné a hydratované pokožky. Její použití prodlužuje účinky opálení. Vodní gel SOS po opalování okamžitě zklidní spálenou a podrážděnou pokožku.

Mléko prodlužující opálení Vaši barvu krásně sjednotí a postará se o to, aby Vám vydržela co nejdéle. Okamžité zklidnění pokožky, prodloužení opálení a potřebnou hydrataci přináší také Mléko na opalování 3 v 1. A pokud nechcete, aby Vám sluníčko přidalo vrásky, používejte přípravek vyvinutý specielně proti vráskám s okamžitým liftingovým efektem. Péče po opalování proti vráskám vyhlazuje vrásky až o 74%!
 

Vše pro Vaše krásné opálení
Vše pro Vaše zdravé a krásné opálení můžete zakoupit v internetovém obchodě www.yves-rocher.cz nebo v kamenných obchodech Yves Rocher. Vaši peněženku nyní navíc potěší  příjemné letní slevy na opalovací přípravky.

V e-shopu Yves-rocher.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes Vám prozradíme, že v jednom z příštích newsletterů dostanete dárek k objednávce exkluzivně pro Vás. Přihlašte se k odběru ještě dnes: registrace k odběru newsletteru.

 

Přejeme Vám hezké léto a co nejkrásnější opálení!       

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.