Svůdná ložnice už není jen sen


Ráda přiznáváte svou ženskost a dráždíte opačné pohlaví svým sex-appealem? Patříte k vyznavačkám kvalitního a zároveň svůdného spodního prádla? Nabijte svůdnými zbraněmi i svou ložnici!

Ložnice je místem svůdnosti. Místem, kde partneři mají prožívat nejhezčí společné chvíle ať už užíváním si vzájemné blízkosti nebo načerpáním nové energie díky sladkému spánku.

A teď si představte postel, která Vám umožní ten nejzdravější a nejkvalitnější spánek a zároveň se v ní budete cítit jako nejvíce sexy žena na světě. Stejně jako v luxusním spodním prádle od světoznámé návrhářky Chantal Thomass!

Vlajková loď kolekce „Secrets d´Alcoves“ luxusní postel Romance

LUXURY SLEEPING showroom, kde naleznete ty nejlepší světové značky vysokých postelí, matrací a ložního prádla, exkluzivně přináší NOVINKU na český trh v podobě luxusních postelí kolekce Secrets d´Alcoves navržené přední světoznámou návrhářkou spodního prádla Chantal Thomass.

Pro svou novou kolekci se francouzský výrobce postelí vysoké úrovně spojil nově se slavnou návrhářkou luxusního spodního prádla, která exceluje v umění smyslnosti: Chantal Thomass.

Chantal Thomass

Ve svém novém partnerství Chantal Thomass posunula svou fantazii ještě dál: spodní prádlo, krajky, korsety, barvy a tvary, zkrátka pozvání k ženskosti a smyslnosti, jaké jsme ještě ve světě postelí nikdy předtím neviděli….

Jak Chantal Thomass dosáhla prosazení svého vlastního stylu ve světě spánku? Odhalte s námi závoj „Secrets d ´Alcoves“!

Jak se podařilo propojit svůdné krejčovství s výrobou postelí?
V obou případech se jedná o spojení umění řemesla a náročnosti zpracování. V tomto neobvyklém svazku nalezla Chantal Thomass svobodu posunout ještě dál hranice své odvahy ve světě spodního prádla a přenesla ho do designu postelí. Její rukopis je rozpoznatelný nejen díky použití zcela nových materiálů pro výrobu postelí, které lze běžně vidět v jejích kolekcích: krajka na záhlaví postelí, tkané šněrovačky na matracích, mašličky, hravé lemování,…. ta stejná dráždivost jako u spodního prádla! Výsledkem unikátního propojení světa svůdnosti a designu postelí jsou perfektně zpracované, pohodlné postele, v originálních materiálech, barvách a proporcích.

Detail krajky

Vybírat lze z 5-ti unikátních modelů: Romance, Frivolité, Poème, Insolence, Rêverie. Zvolit si můžete i barevné provedení modelů od rozkošné růžové až po elegantní jemně šedou. Navíc postel dostala i krásné obutí, které by jí mohla závidět leckterá milovnice střevíčků. Nohy postele jsou totiž stvořeny ve tvaru elegantních lodiček na vysokém podpatku.

Nohy postele ve tvaru elegantních lodiček na vysokém podpatku

Přijďte se osobně seznámit s touto neopakovatelnou kolekcí postelí vytvořenou světovou módní návrhářkou Chantal Thomass do showroomu LUXURY SLEEPING a vyzkoušejte si SPÁNEK NA VYSOKÉ NOZE!

LUXURY SLEEPING multibrand showroom,
Korunní 2569/108b, Vinohrady – Praha 10
www.postele-ls.cz,
email: info@postele-ls.cz,
tel.: 773 503 100

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.