Stojánek na šperky – šikovný doplněk i dárek

18.05.2015 | Bydlení | Krása a móda | Nákupy

Také Vás nebaví věčné rozmotávání řetízků, rozplétání korálků a hledání druhých náušnic do páru?

Pořiďte si stojánek na šperky! Tato praktická věcička je zároveň stylovým dekoračním doplňkem a skvělým dárkem pro každou ženu.

I šperky mají své místo
Pokud máte rády pořádek, určitě nenecháváte své šperky ležet volně po bytě, ale pečlivě je schováváte, nejčastěji v nějaké krabičce. Jak ale dobře víte, tento způsob skladování pokladů je poněkud nepraktický. Člověku často zabere i několik desítek vteřin, než v pestré směsi najde kousek (nejčastěji druhou náušnici), který právě hledá. O času potřebnému k rozmotání řetízků ani nemluvě. Nehledě na to, že se šperky mohou vzájemně poškodit. Elegantní řešení pro uložení našich pokladů představují šperkovnice a stojánky na šperky.

Drátěná panna na šperky

Drátěná panna je Vám k službám
Podobně jako pánové mívají ve svých ložnicích němého sluhu, Vy zde můžete mít svou němou služku. Drátěná panna se bude starat o to, abyste své řetízky, náušnice a prstýnky měly stále na dohled i na dosah. Vybrat si můžete z několika krásných provedení.

Nás svým vzhledem nejvíce zaujala dvojdílná krejčovská panna s háčky sloužícími jako věšáčky na řetízky a náušnice v populárním retro designu. Matný nátěr s nepravidelnou patinou vytváří kýžený dojem omšelosti.

Střevíček na prstýnky

Bohatství ve střevíčku
Jako další praktický a dekorativní organizér na uložení šperků Vám představíme střevíček na prstýnky a náušnice. Spojení dřeva a textilu z něho činí velmi půvabný bytový doplněk.

Stojan na náramky

Rozkvetlý stojan na náramky
Dámy, které s oblibou zdobí svá zápěstí a předloktí, jistě potěší stojan na náramky. Navlékací válcovitý model potažený dekorativní látkou s motivem květů stylově doplní vzhled romanticky laděných interiérů, stejně jako retro.

Skladujte šperky s noblesou
Skladujte šperky s noblesou a zkrášlete přitom svůj interiér nevšedním doplňkem! A nezapomeňte, že dekoračními stojánky a šperkovnicemi potěšíte každou ženu i dívku!

Ať už tedy hledáte milý a praktický dárek pro přítelkyni, maminku či dceru, anebo jen tak pro sebe, určitě navštivte stránky www.edekor.cz. Mají jich tam bohatou nabídku.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.