Správná péče o vlasy nemusí být nijak složitá. Nevěříte?

23.09.2014 |

V současném světě „letí“ zdravý životní styl a pěkný vzhled. Jenže ať děláte, co děláte, pokud máte nezdravě působící vlasy, nikdy to nebude ono.

Přitom správná péče o vlasy není zase takový problémem, jak by se mohlo zdát…

Vhodná vlasová kosmetika a kadeřnické potřeby
Kdo se chce líbit, musí mít zdravé vlasy a pěkný účes, to je jednoduché pravidlo. Otázkou ovšem je, jak toho docílit. Zde je tedy několik rad, jak si můžete k tomuto cíli výrazně usnadnit cestu.

• Vlasová kosmetika pro regeneraci a péči o vlasy. V této oblasti dnes lze narazit na celou řadu přípravků od šamponů, přes kondicionéry až po oleje. Chcete-li ovšem používat skutečně účinné přípravky, obraťte se na odborníky. Doporučujeme Vám např. e-shop Vlasy-kosmetika.cz.
• Efilační kadeřnické nůžky. Při péči o vlasy je důležité i jejich pravidelné prostřihávání, k čemuž lze využít zejména efilačních kadeřnických nůžek.

Kadeřnické nůžky


• Fény na vlasy s ionizací. Před samotným fénováním je vhodné do vlasů nanést krém či pěnu a v jeho průběhu byste neměla používat příliš horký vzduch. Samozřejmě je nutné zvolit kvalitní fén na vlasy. Zajímavou volbou mohou být kupříkladu výrobky s ionizací, při jejichž použití se ve vlasech udrží voda a nemají tím pádem vliv na pružnost a lesk.
• Kulmy a žehličky na vlasy. Před použitím těchto kadeřnických potřeb, které rovnají, nebo naopak zvlňují účes, by měly být vlasy suché a čisté, tedy bez jakýchkoli přípravků. Použít můžete navíc také kulmofén, který kombinuje funkci kulmy na vlasy a fénu.

Kulma na vlasy


• Několik rad na závěr. Pro zdravé vlasy toho pochopitelně můžete udělat daleko více. Důležité jsou např. masáže vlasové pokožky, ochrana před UV zářením a celkově zdravější životní styl. I ten má totiž nezanedbatelný vliv na zdraví vašich vlasů!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.