Skvělá pohybová aktivita pro celou rodinu

18.04.2012 | Děti a rodina | Volný čas

Přemýšlíte, jak zvednout své děti od sedavé činnosti? Máme pro Vás skvělý tip! Pořiďte jim klokaní boty. A pozor - tato skvělá pohybová aktivita není určena pouze pro děti, ale také pro rodiče a prarodiče.

Zdravý pohyb – zábava pro Vaše děti 
Přestože děti milují pohyb, především skákání a poskakování, většina z nich má v současné době nedostatek pohybu. A to může být příčinou jejich zhoršené koncentrace ve škole, ale také celé řady zdravotních problémů. Nejčastěji se jedná o bolesti páteře, nebo o nadváhu, která může přerůst v obezitu. Děti trpící nadváhou se za svůj vzhled a zhoršenou pohyblivost stydí, sportu se vyhýbají, a proto je k pohybové aktivitě jen těžko přesvědčíte. My jsme ale nedávno objevili naprosto skvělou sportovní pomůcku, díky které si děti pomocí snadných pohybů zábavnou formou protáhnou celé tělo, a zároveň spálí poměrně velké množství kalorií. Jsou to klokaní boty Kangoo Jumps neboli Happy Boty. 


 
Model KJ Power Shoe SE SILVER/PINK s odlehčeným odpružením pro děti a mládež.

Skákat může celá rodina 
Že Vás tento druh pohybu také zaujal a chtěli byste sportovat sami, anebo společně se svými dětmi? Žádný problém. Pořiďte si populární boty Fitness Boots, od kterých jsou vlastně dětské Happy Boty odvozeny. Klokaní boty lze využít při celé řadě sportovních aktivit. Můžete s nimi cvičit formou aerobiku, což ocení především všechny příznivkyně fitness, pro které je důležité zpevňování svalů i úbytek kalorií. Muži si mohou obout Fitness boty na jogging a aktivní sportovci je mohou využít ke zvýšení své výkonnosti. A protože klokaní boty vždy zaručují zcela bezpečný pohyb, a hlavně šetří zatížení kloubů, jsou vhodné také pro seniory.


 
Model KJ Pro7 BLACK/RED vhodný pro robustnější postavy.

Vyberte ten správný model  
Klokaní boty koupíte v internetovém obchodě www.acare.cz nebo www.fitnessboots.cz. Vybrat si přitom můžete z několika modelů i barevných provedení. Pro děti a mládež od 18 do 55 kilogramů je ideální model KJ Model Power Shoe SE SILVER/PINK s odlehčeným odpružením. Model KJ Pro7 BLACK/RED je vhodný pro robustní postavy a sportovce se zaměřením na extrém. Standardní model KJ XR3 BLACK/ORANGE, který předpokládá minimální hmotnost 32 kg a neomezenou maximální hmotnost, je vhodný pro veškeré rekreační aktivity. Vyberte ten správný model pro Vaše děti i pro sebe. A nezapomeňte, v kategorii příslušenství najdete i stylové batohy ušité na míru a náhradní díly, jako například pružiny, instruktážní DVD. Přejeme Vám všem hodně zábavy a radosti z pohybu!

www.fitnessboots.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.