Romantická ložnice vyžaduje sexy povlečení – 3 tipy jen pro vás!

04.02.2019 | Bydlení

Ložnice je místo, které by mělo uklidňovat rozbouřenou mysl, navodit příjemnou atmosféru, pocit bezpečí a klidu. Je nejdůležitějším místem našeho domova. Vybavte si ji přesně podle vašich představ. Nezapomeňte ani na ložní prádlo a nechte se unášet do říše snů zachumlání v hebkém povlečení pastelových barev.

Spánek slouží k relaxaci

Spánek je útlumově - relaxační fáze organismu, při které dochází ke změně činnosti mozku doprovázené ztrátou vědomí a podstatně sníženou citlivostí na vnější podněty, dále dochází k uvolnění svalstva, po většinu doby spánku je snížena tělesná teplota, dýchání se zpomaluje a krevní tlak se snižuje. Je to stav snížené mentální a motorické aktivity. Během spánku se lidem zdají sny, které si mnohdy ani nepamatují.
K tomu, aby byl spánek opravdu kvalitní a přinesl našemu tělu tolik vysněný odpočinek, je zapotřebí cítit se v ložnici „jako doma“. A k tomu poslouží i povlečení.

Povlečení pro duši romantika

Nejen na svátek zamilovaných, který je mimochodem za dveřmi, je fajn obléct svou postel do hebkého povlečení v něžných tónech pastelových barev. Ty mohou být podtrženy vzorem květin nebo krajkami. Pro romantiky jako stvořené.

Materiál

Při slově romantika si asi každý představí saténové povlečení. Určitě ale neprohloupíte ani bavlnou, která dobře saje pot, dokáže zahřát a hodí se na léto i zimu. Když ale budete chtít šetřit čas, zvolte materiál, který není nutné žehlit. Krep.

Barva

Hraje důležitou roli. Volte něžné pastelové barvy, které uklidní vaši mysl a navodí příjemnou atmosféru. Korálová, námořnická modř, světle zelená či růžová. Na ohnivě rudou rozhodně zapomeňte.

Vzor

Kombinace pastelových barev a jemných kvítků nebo krajek doslova láká k zachumlání se do peřin. Co třeba povlečení se srdíčky? Nebo s krajkou?



A slíbené tipy?

Tip první – Bavlněný satén pro milovníky luxusu
Patří mezi to luxusnější, za které si musíte trochu připlatit. Investice se ale rozhodně vyplatí. Nemusí se žehlit, dobře saje pot, neklouže po pokožce. Je prodyšné a dobře drží tvar i barvu.
Tip druhý - „Chybíš mi“, „Miluji Tě“, „Čekám na tebe“
Nejen tato, ale i další vyznání můžete říci nejen slovy. Výrobci povlečení myslí i na ty, kteří jsou ostýchaví a nedokáží své city dát najevo.
Tip třetí – Jen růžová to může být ...
All you need is love. Pravda pravdoucí. Co by to bylo za život, kdyby v něm chyběla láska? Povlečení s jemným poetickým vzorem vás obejme svými jemnými vlákny a ukonejší vás ke kvalitnímu spánku.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.