Revoluční metoda prodlužování řas – Xtreme Lashes


Chcete mít neodolatelně svůdné řasy, které však působí naprosto přirozeným dojmem? Vyzkoušejte revoluční metodu prodlužování řas!

Triumf ženské krásy
Krásné oči s hustými a dlouhými řasami jsou triumfem ženské krásy. To dobře víme, a proto se snažíme své řasy zdůraznit. Hlavní nevýhoda běžných prodlužovacích metod však spočívá v tom, že řasy působí nepřirozeným dojmem. Xtreme Lashes, revoluční metoda v prodlužování řas je zárukou dlouhých a hustých řas, které přitom působí naprosto přirozeným dojmem.

 

Tajemství krásných řas: Řasa na řasu
Tajemství krásných řas spočívá v aplikaci jednotlivých syntetických řas certifikovaným systémem Xtreme Lashes Lash stylistou. Řasy se dle potřeby doplňují. Systém používá speciální adhezivum Flex Fusion, které neobsahuje ethyl akrylát, alkohol, ani přidané barvy, a díky tomu nedráždí oči.

 

Řasy jako celebrity
Není tedy divu, že tento revoluční a naprosto unikátní způsob prodlužování řas využívají známé celebrity, jako je Dagmar Havlová, anebo ve Spojených Státech, kde se Flex Fusion vyrábí, Ivana Trump. A náhodou není ani to, že Jo Mouselli, prezidentka společnosti Xtreme Lashes, byla navržena mezi finalisty nejlepších podnikatelů roku v U.S.A.  Objevte tajemství dokonalých řas. Více na www.xtremelashes.cz.   

www.dermitage.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.