Recept na krásné tělo:
činky kettlebell


Potřebujete se dostat po zimě znovu do formy, ale nemáte čas chodit do fitka, anebo Vás nudí stereotypní posilovací trénink? Vyzkoušejte osvědčený recept hollywoodských hvězd. Vysoce efektivní činky kettlebell nahradí většinu posilovacího nářadí, stejně jako aerobní trénink. Jedná se proto o naprosto ideální vybavení pro domácí fitness.

Nejnovější trend na poli fitness  
Krásně štíhlé, pevné a zdravé tělo je snem většiny z nás. Bohužel realizace každého snu něco stojí. Pokud nemáte čas trávit dlouhé hodiny v posilovně, anebo Vás stereotypní posilovací trénink nudí, a přesto chcete dobře vypadat a cítit se fit, zkuste cvičit s činkami kettlebell, které patří mezi nejnovější trendy v oblasti fitness. Přestože tento druh cvičení patří mezi současné fitness hity, nejedná se o žádnou novinku, nýbrž o osvědčený nástroj k získání dokonalé postavy.



Univerzální, účinné a bezpečné

Sportovní historie činek kettlebell, které vypadají jako dělové koule s držadlem, totiž sahá až do období carského Ruska. Ptáte se, co je hlavním důvodem jejich obliby nyní, ve věku informačních technologií? Univerzálnost a bezpečnost. S tímto šikovným nářadím totiž můžete posilovat několik svalových skupin současně, a co je důležité zejména pro začátečníky a sportovní antitalenty, bez rizika úrazu. Pokud nám nevěříte, zeptejte na toto sportovní náčiní svého trenéra, který Vám potvrdí, že se jedná o nejúčinnější posilovací nářadí vůbec.       


Cvičte efektivně

Není přeci důležité, kolik času strávíte v posilovně. Důležitý je výsledek. Tak proč cvičit s velkým sebezapřením celé hodiny, když stačí jen několik efektivních cviků? Činky o různých hmotnostech, stejně jako ostatní posilovací náčiní, závaží, sportovní potřeby, oblečení na sport, potravinové doplňky a mnoho dalšího nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím e-shopu www.domishsport.cz. A jak máte cvičit? Podobně jako s běžnými činkami. Kmitání, dřepy, úklony i kliky. Přejeme Vám pohodový trénink!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.