Rakovina a pojištění proti rakovině prsu a pohlavních orgánů


Rakovina prsu je nejčastějším druhem rakoviny postihující ženskou část populace v České republice. Podle statistik tato zákeřná nemoc zasáhne každou osmou ženu. Pokud se chcete před rakovinou prsu lépe chránit, můžete využít možnosti pojištění proti rakovině prsu. Pojistit se můžete i před rakovinou pohlavních orgánů.

Jak chránit své zdraví
Rakovinou prsu v České republice ročně onemocní 6000 žen od 25. roku věku. Včasné odhalení zvyšuje pravděpodobnost úspěšné léčby. V případě rakoviny prsu totiž platí, že čím dříve je tato nemoc odhalena, tím větší je šance na úplné vyléčení. Z tohoto důvodu by si měly ženy pravidelně provádět samovyšetření prsu a chodit na pravidelné kontroly. Ženy, které chtějí své zdraví ještě lépe chránit, mohou nyní využít možnosti pojištění proti rakovině prsu a pohlavních orgánů. První pojištění proti rakovině prsu For You s programem prevence je součástí projektu Chraňte si svá prsa, jehož patronkou je Lucie Bílá.  

Výhody pojištění
V rámci pojištění získáte nejen jednorázovou výplatu až 750 000 Kč v případě diagnózy rakoviny prsu nebo ženských orgánů, ale také pojištění 100 000 Kč pro případ smrti z jakékoli příčiny. Součástí pojistného plnění jsou rovněž asistenční služby až do výše 20 000 Kč. Takto závažná nemoc vždy zasáhne do chodu celé domácnosti. Služby jako je hlídání dětí, péče o seniory, pobyt domácích mazlíčků v útulku, úklid domácnosti, rozvoz jídla, atd. Vám pomohou tuto situaci zvládnout. Pojištěnci For You navíc mohou neomezeně čerpat služby telefonické asistence, informacemi z oblasti prevence počínaje a konzultacemi ohledně řešení zdravotního problému konče.         

Chraňte si svá prsa
Online pojištění pro případ rakoviny prsu a pohlavních orgánů si můžete sjednat z pohodlí svého domova. Pro uzavření pojistky Vám stačí 5 minut času a Váš občanský průkaz k vyplnění potřebných údajů.  Chraňte si svá prsa a udělejte pro ně ještě více. Více informací získáte na www.foryou.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.