Přejte si k Vánocům dámské trenýrky! Budete v pohodě po celý rok.


Napadlo Vás někdy, proč jsou muži často více v pohodě než ženy? Nás ano a zjistili jsme, že jedním z důvodů je mimo jiné to, že pánové nosí mnohem pohodlnější spodní prádlo. Zařízlá tanga nebo kousající krajka trápí vskutku málokterého chlapa. A z toho plyne, že pokud chceme být v pohodě jako oni, měly bychom mít prádlo jako oni.

Pohodlné, stylové a sexy

Ne, milé dámy, nebojte se, nebudeme Vás přemlouvat k tomu, abyste se nasoukaly do pruhovaných trenek s kapsou vlevo na zadku, jaké nosí Váš táta nebo děda. Máme pro Vás něco speciálního, a to dámské trenýrky. Komfortní, stylové a sexy.

Je libo bavlna nebo satén?

Dámské trenýrky INFANTIA vyrobené z 100% bavlny jsou neobyčejně pohodlné a nezařezávají se. Jako pánské trenýrky. Ke komfortu nošení navíc přispívá malý rozparek na každé nohavici. Vybrat si můžete z různých vzorů a designů.

Pokud chcete svému pozadí dopřát více parády, pořiďte si fialové saténové trencle.

Překvapte maminku trenýrkami

A protože dámské trenýrky představují nápaditý a praktický dárek, můžete jimi pod stromečkem příjemně překvapit svou maminku, kamarádku nebo třeba sestru.

Trenýrky pro celou rodinu

Nejpohodlnější část pánského šatníku v módním dámském designu koupíte na www.trenyrkarna.cz, kde najdete trenýrky nejen pro sebe, ale pro celou rodinu.

Přejeme Vám veselé Vánoce a ať jste v pohodě po celý rok!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.