Poznejte přírodní kosmetiku Pevonia Botanica


Seznamte se s jedinečnou americkou přírodní kosmetikou značky Pevonia Botanica, která nabízí celou řadu produktů péče o pleť, jak domácí, tak i salónní péče pro ženy a muže každého věku.

Okouzluje i hvězdy
Na přípravky této značky nedají dopustit hvězdy jako Catherina-Zeta Jones, Gwyneth Paltrow, Rachel Wiesz, Uma Thurman, nebo Demi Moore. V Čechách na tuto přírodní kosmetiku sází známá a oblíbená herečka Dana Morávková. A protože Pevonia pamatuje i na specifické potřeby pánské pleti, nelze se divit, že si tuto značku ve Spojených státech oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Will Smith nebo Keanu Reeves.

Výjimečné produkty
Kosmetika Pevonia Botanica je složena z nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky.
Značka nabízí produkty rozdělené do několika řad. Od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea.
Za nesmírně důležitou považují vědci v laboratořích Pevonia Botanica i prevenci stárnutí pleti. Efektivní a mládí prodlužující systém přinášejí přípravky řady Power Repair.

Jedinečné přípravky řady Lumafirm pokožku nejen rozzáří, ale především výrazně omezí všechny známky stárnutí. Působí i proti pigmentovým skvrnám a sjednocují barevný tón pleti.
Výrazně je zastoupena řada péče o pleť žen nad padesát let s vysokým podílem kaviárového extraktu. Ten spolu s DNA z lososa, mořským kolagenem, mořským elastinem, kyselinou hyaluronovou a escutoxem neboli rostlinnou náhradou Botoxu staví kosmetiku Pevonia Botanica na výjimečné místo mezi kosmetickými značkami.

Salónní ošetření
Za vyzkoušení rozhodně stojí ošetření v kosmetickém salonu Pevonia, kde nabízí klientům celou řadu skvostných ošetření těla i obličeje podle potřeb a věku. Ostatně značka Pevonia patří mezi nejoceňovanější kosmetickou péči v salónech a spa nejen ve Spojených státech, ale i v Asii a Jižní Americe.

Vybírat můžete z ošetření zaměřených na zlepšení kvality pokožky obličeje nebo těla nebo zvolit péči pro obnovu zářivé vitality a maximálně podpořit obranu pleti proti stárnutí. Vynikající anti-agingové kaviárové ošetření ohromí vaši pleť extraktem z čistého kaviáru, perel a revoluční směsí rostlinných extraktů.  Luxusní ošetření s přípravky Lumafirm dodají pokožce mladistvou vitalitu a efektivně zpevní pleť a redukuje vrásky.

Salónní péče určená mužům již dávno není ničím výjimečným. Nejen hollywoodští herci mohou vyzkoušet jedinečné Skin-Fit kaviárové ošetření pro muže nebo aplikaci Plantomer masky, která nabízí unikátní kombinaci aktivních ingrediencí z mořských zdrojů.


V salónu je samozřejmostí i perfektní manikúra a pedikúra.  Svou ordinaci zde má estetická dermatoložka.
Informace o dalších ošetřeních a produktech naleznete na www.pevonia.cz. Výrobky této značky jsou k zakoupení na www.pevoniaeshop.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.