Pořiďte mu krásnou pánskou košili na ples


Sezóna plesů právě vrcholí. Pokud se chystáte takový slavnostní okamžik prožít společně se svým partnerem, určitě už si pečlivě vybíráte své pohádkové šaty a pro svého partnera vhodné společenské oblečení.

Chcete mít po svém boku pravého gentlemana, který vynikne svým šarmantním vzhledem a vytříbeným vkusem? Vyberte pro něj tu správnou elegantní košili, která podtrhne jeho osobitost.

lila a cerna panska kosile

Dejte mu šanci vyniknout

Každá z nás chceme mít po svém boku atraktivně oblečeného muže, na kterého budeme náležitě hrdá, a v případě výjimečných událostí, jako je právě ples, to platí dvojnásob. Pokud si přejete, aby váš muž v rámci plesové sezóny brilantně vynikl mezi ostatními, zkuste ho při sestavování plesového oblečení ladně nasměrovat. Obzvlášť se pak zaměřte na výběr nové pánské košile, která nese lví podíl na vyzařovaném dojmu.

trendy cervena a ruzova panska kosile

Podtrhněte jeho osobitost elegantní košilí

Pánská košile je nepostradatelná součást společenského oblečení, která svede úplné zázraky. Ostatně není žádným tajemstvím, že právě kvalitní pánská košile dokáže úžasně podtrhnout osobitou eleganci každého muže, stejně tak umocnit jeho přirozené charisma. Pánská košile pro plesovou sezónu ovšem musí odpovídat určitým pravidlům společenské etiky. Určitě by neměla být s krátkým rukávem, ležérního charakteru a ani zdobená výraznými vzory.

panske kosile se zajimavymi manzetami a detaily

Jak vybrat pro něj tu pravou?

Správná pánská košile na ples by měla být ztělesněním vkusné elegance, která je v takové chvíli nezbytná a také naprosto žádoucí. Hodně důležitý je samotný střih, který by měl krásně kopírovat jeho mužnou postavu. Pro většinu společenských událostí se nejvíce hodí pánské košile v tmavých odstínech nebo klasické bílé. Plesová sezóna je ale naštěstí natolik benevolentní, že vůbec nic nezkazíte tím, když mu vyberete barevnou nebo s decentními vzory. V tom případě se ale nezapomeňte dokonale sladit se svým partnerem. Vůbec nejlépe uděláte, když si obléknete plesové šaty, které budou výborně korespondovat s barvou jeho košile.

Jak se vzájemně sladit?

cerna kosile je neutralni, hodi se ke vsem partnercinym satum

temperamentní par se oblekne do cervene

bila kosile se stribrnymi detaily skvele lasi se stribrnymi saty partnerky

Tip: Chcete, aby to vašemu muži během plesové sezóny opravdu slušelo? Potom navštivte módní obchod MARY Fashion a oblečte ho do moderní košile, která mu umožní naplno zářit.  :-)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.