Pokožka bez chloupků bez bolesti a námahy

11.08.2011 | Pleť

Záleží Vám na krásně hladké pokožce na nohách, v podpaží a tříslech? Používáte každodenně žiletku, protože máte strach z bolestivého odstraňování chloupků? Zbavte se jich bez bolesti a bez zbytečného podráždění. Depilační cukrová pasta odstraní nežádoucí chloupky a ještě Vás příjemně pohladí.

Pro radost z dokonalé pokožky
Všechny toužíme po krásně hladkých nohách a tříslech i podpaží bez chloupků. Pro dokonalý vzhled je však třeba něco vytrpět. Buď obdenní nezáživné holení, anebo bolestivé odstraňování chloupků. Pokud chcete, aby se příjemný pocit z dokonale hladké pokožky stal součástí Vašeho každodenního života, aniž byste kvůli tomu obětovala příliš mnoho času, anebo vytrpěla nesnesitelnou míru bolesti, máme pro Vás tip. Čistě přírodní depilační cukrová pasta BioEpil s růžovou vodou, čajovníkem a heřmánkem odstraní Vaše malé nepřátele snadno, rychle a bezbolestně. Vzhledem k nulovému obsahu syntetických látek je vhodná také pro alergiky, anebo pro majitelky citlivé pokožky.

                                     

Unikátní složení
Ptáte se, jaký je význam jednotlivých složek tohoto elixíru na hladkou pokožku? Růžová voda má zklidňující účinek. Díky ní ošetřená pokožka na citlivých místech výrazně nezrudne, tak jako je tomu v případě méně šetrných způsobů odstraňování chloupků. Heřmánkový olej podporuje hojení a čajový olej přirozeně desinfikuje. Tato unikátní trojkombinace bylinných preparátů z nitra přírody může učinit z doposud nepříjemné celkem příjemnou záležitost. Depilační cukrová pasta PURITY VISION BioEpil je 100% přírodní povahy. Neobsahuje ani stopu po umělé parfemaci, ropných derivátech, SLS, ani žádné silikonové oleje. Garantem kvality a čistoty je certifikace BDIH.

                      
     
Proč zvolit sladké řešení
Ženy, které si oblíbily depilaci s cukrovou pastou BioEpil si pochvalují, že je na rozdíl od žiletkové metody časově nenáročná, a nemusí na ni myslet. Ve srovnání s ostatními depilačními metodami je mnohem méně bolestivá, o to však rychlejší. Další výhodu cukrové pasty představuje její nízká cena. Zapřisáhlé milovnice a ochránkyně zvířat jistě nezapomenou dodat, že se kontrolovaná přírodní kosmetika BioEpil netestuje na zvířatech.

Užijte si ten pocit
Milé dámy, zbavte se nežádoucích chloupků, oblékněte si sukni a užívejte si letošní sezónu naplno! Svého něžného pomocníka v boji proti ochlupení koupíte na www.organictime.cz. Radost z hladké pokožky Vám vydrží několik dlouhých týdnů.

www.organictime.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.