Pětiletá Suri Cruise má sbírku bot za 150 000 dolarů

14.07.2011 | Děti a rodina | Revue

Suri Cruise, dcera herců Toma Cruise a Katie Holmes, má i přes útlý věk sbírku značkových bot, jejíž cena se odhaduje na 150 000 dolarů (2,5 milionu Kč).

Suri vlastní několik párů bot na vysokém podpatku, které pro ni byly navrženy a ušity na zakázku a má i své oblíbené návrháře.

"Má spousty bot luxusních značek. Má hrozně ráda Marca Jacobse a několik párů ušitých speciálně pro ni. Když se jí třeba nějaké boty líbily, ale neměly podpatek, Katie jí je dala upravit. Před nějakou dobou pro ni dala třeba vyrobit na zakázku pár bot od Loubutina," řekl jeden z přátel rodiny listu Star.

Holčička trvá na tom, že bude chodit jen v podpatcích a její slavný otec se snaží ve všem jí vyhovět.

"Čím je starší, tím méně je ochotná nosit boty bez podpatku. Dokonce i když si jde s někým hrát nebo jde na procházku na pláž, pláče, pokud Katie sáhne po něčem jiném, než sandálech na nějakém alespoň malém podpatku. Křičí, že boty bez podpatku nechce.

Tomovi se hrozně líbí, že se jeho holčička obléká tak žensky a roztomile. Povzbuzuje ji v nošení různých šatů s volánky a bot s malými podpatky. Tvrdí, že až Suri vyroste, bude tak elegantní jako její matka," dodává zdroj.

Katie tím moc nadšená není a už vůbec se jí nelíbí, když se její dcera snaží vybírat oblečení a boty i pro rodiče.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Gastronomie, Kosmetika

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.