Ochutnejte horký nápoj Coldrex Max Grip s novou příchutí lesního ovoce


Zachovejte jasnou mysl. Přelstěte chřipku.

Bolest hlavy, horečka, únava, bolest svalů a kloubů, ucpaný nos, škrábání v krku. Každý určitě tyto pocity někdy v životě zažil. Někteří z nás jimi trpí i několikrát do roka. Chřipka začíná často velmi náhle a bez varování. V dnešní moderní době jsou však možnosti, jak zmírnit její průběh a účinně proti ní zabojovat. Jednou z nich je horký nápoj Coldrex Max Grip s novou jedinečnou příchutí lesního ovoce.

Coldrex přichází na pomoc ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete. Obrovská síla v jedné dávce zbaví vaše tělo příznaků chřipky a nachlazení a vrátí vám jasnou mysl. Nenechte se rozhodit rýmou, horečkou nebo bolestí v krku. Sáhněte po Coldrexu Max Grip, příchuť lesního ovoce vám zaručeně zachutná.



Při oslabené imunitě obranyschopnost těla selhává, a stáváme se tak náchylnější k onemocnění. Coldrex Max Grip dodá imunitě vitamin C, jehož množství bývá v začátcích chřipky nedostatečné. Nápoj obsahuje v maximální dávce také účinný lék Paracetamol, jenž působí proti bolestem v krku, odstraňuje bolest svalů a kloubů a snižuje celkovou tělesnou teplotu. Dále přípravek obsahuje Fenylefrin, který uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny a usnadňuje dýchání.

Dospělým s tělesnou hmotností nad 65 kg je doporučeno užívat 1 sáček po 4–6 hodinách, maximální denní dávka jsou 4 sáčky. Coldrex Max Grip horký nápoj lesní ovoce můžete zakoupit v kterékoliv lékárně bez lékařského předpisu. Balení s 5 sáčky horkého nápoje zakoupíte za doporučenou cenu 110 Kč, balení s 10 sáčky za doporučenou cenu 159 Kč. Léčivé látky v přípravku nezpůsobují ospalost. Nemusíte se bát tedy např. usednout za volant nebo se věnovat aktivitám, při kterých je třeba se soustředit.

Ověřte si svou bystrou mysl a soutěžte o tablet či deskovou hru Carrcassone. Soutěž trvá do 19.2.2013. Více na www.jasnamysl.cz.

Coldrex Max Grip je lék k vnitrnímu užití. Pozorně si přečtěte příbalový leták.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.