Nová kabelka? Italská kožená!


Víte, co mají společného kabelky a zmrzliny? Ty italské jsou nejlepší! Začnete novou sezónu koženou vizitkou, která dodá Vašemu image nezaměnitelný styl.

Objevili jsme pro Vás místo, kde najdete široký výběr kožených kabelek a doplňků dovezených přímo z Itálie! Račte si vybrat.

Luxusní kabelky bez výčitek
Kabelka je vizitkou každé z nás. Pokud působí lacině, je výrazně opotřebovaná, anebo designově nezdařilá, našemu image příliš nesvědčí. To u kvalitních italských kabelek naštěstí nehrozí. Kožené kabelky Belloza Nera, Caccia Cafe a Adele Nera Marrone se pyšní velice luxusním vzhledem a díky velice příznivým cenám (což je dáno nákupem přímo u výrobců) si je můžeme bez výčitek dovolit. Nechte se inspirovat našimi kabelkovými tipy, které jsme si dovolili přirovnat k barvám zmrzliny, artiklu, v jehož výrobě mistři Italové rovněž vynikají.

Pomerančová s karamelem
Šikovná kožená klasika, do které se hodně vejde včetně dokumentů A4 formátu či netboooku. Praktické vnitřní členění umožňuje bezpečné uložení peněženky i mobilního telefonu. Nastavitelné ucho garantuje pohodlné nošení.

Praktická kožená klasika

Atraktivní třešňová varianta
Anebo by se Vám více líbila atraktivní červená? Tahle krasavice má podobnou barvu jako třešňová zmrzlina. A stejně jako její předchůdkyně je vyrobená z kůže. Kožená kabelka je přeci mnohem lepší než syntetická, především protože vydrží mnohem déle krásná.

Atraktivní třešňová varianta kožené kabelky

Vanilková od Pierre Cardin
Nedáte dopustit na známé značky? Kabelky světoznámého návrháře Pierre Cardin Vás jistě nenechají chladnými. Co třeba tato v odstínu tolik oblíbené vanilkové mražené pochoutky?

Vanilková od Pierre Cardin

Ostružinová extravagance od krokodýla
Dámy, které touží po extravagantnějším modelu, jistě ocení design kožené fialové kabelky připomínající ostružinovou zmrzlinu s úpravou krokodýlí textury. Nosit se dá na několik způsobů.

Extravagantnější model s krokodýlí texturou

I peněženka se počítá
Také si říkáte, že by byla škoda, zkazit dojem z krásné kabelky nevzhlednou peněženkou, kterou několikrát denně vyndáte z jejích útrob? Slaďte vzhled peněženky se vzhledem kabelky.

V internetovém obchodě www.novakabelka.cz totiž nenajdete pouze italské kožené kabelky, ale také peněženky a další kožené doplňky dovozené přímo z malých místních dílen. Stačí jen nalistovat jeho stránky a vybrat si. Nabídka je pestrá jako krabička pastelek.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.