Nosíte správný typ kalhotek?


Víte, co rozpálí muže více než nahé ženy? Ženy ve spodním prádle. Proč? Neodhalíte jim vše a oni mohou fantazírovat. Nepodceňujte tuto část svého oblečení a noste takové, které zalichotí vaší postavě.

Není ona naostro?

O vašem spodním prádle by okolí nemělo mít ani páru. Pokud nosíte volné oblečení, není co řešit. Ale co dělat v případě, že si chcete vzít něco hodně sexy a těsného? Řešení je jednoduché - bezešvé kalhotky. Nikdo si jich nevšimne a váš dokonalý outfit nic nenaruší. Všechny okouzlíte

Jak je to s barvami?

V každém šatníku praktické ženy najdete tělové, černé a bílé kalhotky. To je naprostý základ. Pozor. Při výběru tělového spodního prádla si pohlídejte to, aby odstín co nejlépe ladil s vaší kůží. Také znáte ty dny, kdy máte náladu si vzít něco pestrého a hodně energického? Pro takové příležitosti by se ve vašem šatníku měly nacházet i živější barvy. Život přece také není černobílý. Líbit by se vám mohlo toto balení barevných kalhotek od Bellindy s originálními vzory.

bokove kalhotky Bellinda

Jaký materiál?

Pro každodenní nošení je nejlepší bavlna, která je měkká a prodyšná. Mykóza si u vás ani neškrtne. Máte ve svém šatníku i dámské spodní prádlo z umělých materiálů? Nevyhazujte ho. Některé se vám bude hodit na sport a jiné pro romantické večery. Naše rady berte jen jako doporučení, možná, že právě vám bude vyhovovat úplně něco jiného.

Máte správnou velikost?

To poznáte jednoduše. Zařezávají se vám kalhotky? Nebo vám naopak někde odstávají? Můžete sednout k počítači a začít s nákupem jiných. Správnou velikost totiž nemáte. Poradíme vám jednoduchý trik, jak zjistíte, co vám padne. Vezměte si k ruce krejčovský metr a přeměřte své boky. Máte? Teď si najděte tabulku, kde vám výrobce ukáže, jakou velikost si u něj máte objednat. Moc hezky ji má zpracovanou například Bellinda.cz.

content velkosti spodniho pradla Bellinda

Kolik znáte střihů?

Prvenství je naše. Tedy alespoň, co se týče střihů dámského spodního prádla, máme jich opravdu hodně. Namátkou můžeme vzpomenout klasický střih, bokovky, boxerky, tanga nebo brazilky. A to není zdaleka všechno. V ideálním světě by každá žena ve svém šatníku měla od každého druhu pár kousků a ty by střídala podle příležitostí a oblečení. V praxi to však chodí tak, že si oblíbíte jeden druh a na ten nedáte dopustit. Nebojte se občas riskovat a vyzkoušet něco nového, možná vás to překvapí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.