Nenuď se v létě a pořiď si skákací disk Qoboqob. Můžeš vyhrát iPAD!

30.05.2012 | Děti a rodina | Volný čas

Léto je za dveřmi, všichni se těšíme z toho, že už nás konečně obklopuje sluníčko, ale nabízí se otázka, co vlastně o těch prázdninách budeme dělat? Pokud se nechceš nudit a stále nevíš, jak budeš zabíjet slunečné dny, trochu ti poradíme!

Je fajn se celý den slunit, ovšem to může omrzet, a proto bychom tě rádi seznámili s novinkou, která tebe a tvoje přátelé zabaví každý den na několik hodin. Už z nadpisu tě možná napadla otázka, co to ten Qoboqob disk je? 

Je to jednoduché! Je to vlastně cokoliv, na co si jen vzpomeneš a co by se ti mohlo hodit. Takže mí, létající talíř, disk nebo jojo! Všechno dohromady, záleží jen na tobě, s čím si budeš chtít hrát!
 

V disku Qoboqob vidíme jednu velkou výhodu - krom toho, že tě zabaví, se svými kamarády se můžeš učit skvělé házecí a odrážecí triky a kreace - a právě v tom je ta výzva. Můžeš si s ním hodit o stěnu, nechat ho klouzat po vodní hladině, můžeš ho kutálet, odrážet, rotovat - prostě co chceš, to je přeci parádní!Qoboqob disk má kapesní velikost, takže ho můžeš nosit v kapsách u kraťasů, kalhot nebo v mini kabelce. Je jedine
ný, jednoduchý a můžeš si vybrat z několika skvělých barev. Je jen na tobě, zda si vybereš fluoreskující modrou, růžovou, oranžovou, žlutou nebo zelenou! Takže nemusíš mít strach, že by si po pěti minutách nevěděla, kam se ti ztratil.
 

Nezní to super? Navíc jde o holandskou novinku, která je v prodeji už od května 2012. Takže by ses měla hecnout a rychle si ho koupit, ať jsi první, kdo ho má. Uvidíš, že se tahle éra za chvíli rozroste a všichni ho budou chtít! Tak proč si do léta nepořídit něco, co tě zabaví, je praktické a udělá radost?

Více se dozvíš na webu www.qoboqob.cz, kde se můžeš zapojit do soutěže o nový iPAD.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.