Nejlepší pražské podniky, kde posedět s kamarádkami


Chtěli byste s partou kamarádek zažít příjemný dámský večer, ale stále nevíte, kam vlastně zajít? Hledáte pro svou dámskou jízdu pěkný podnik, ve kterém si můžete dát něco dobrého k pití, nebo si třeba objednat něco chutného k jídlu? V tom případě už nehledejte, ty nejlepší podniky jsme pro vás našli za vás!

Vyhlášená pizza a jiné dobroty v Pizzeria Einstein

Rozhodly jste se s kamarádkami, že vaši čistě dámskou jízdu spojíte také s dobrým jídlem? V tom případě neváhejte a zamiřte rovnou do některé z poboček Pizzeria Einstein, která má jednu z nejlepších pizz v celé Praze! Kromě opravdu široké nabídky pizz si zde můžete dát i těstoviny nebo nějakou jinou dobrotu. Pizzeria Einstein také nabízí rozvoz pizzy a dalších jídel po Praze, přičemž v určitých zónách za dovoz až k vám domů nic neplatíte při objednávce nad 300 Kč - tato informace by se vám mohla hodit pro případ, pokud byste si s kamarádkami řekly, že zůstanete v pohodlí svého domova, ale přesto se budete chtít dobře najíst.

Ty nejlepší drinky na vás čekají v baru Hemingway

Snad každý ví, kdo to byl Ernest Hemingway a jakou oblibu našel právě v koktejlech a nejrůznějších drincích. Byl to vyhlášený barový milovník a v tomto duchu je zařízený i bar nesoucí jeho jméno. Pokud si chcete pochutnat na dobrém drinku, měli byste společně s kamarádkami zavítat do baru Hemingway, kde na vás čekají ty nejlepší drinky a koktejly v Praze.

Pražská kavárna s pařížským nádechem

Společně s kamarádkami můžete příjemně posedět v krásné kavárně s pravým pařížským nádechem. Kavárna s názvem Café Louvre se nachází v někdejším obchodním a kancelářském paláci Louvre a její historie sahá opravdu daleko. Pochutnat si zde můžete na sladkých dortících, neodolatelných koláčích nebo osvěžujících pohárech. K tomu si objednejte výbornou kávu a vaši spokojenosti už nic nebude stát v cestě.

Foto na Visual hunt

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.