Navštívili jsme pension Styl nedaleko Mariánských Lázní


Hledali jsme cenově přijatelné ubytování v blízkosti Mariánských Lázní, kde by se i děti zabavili a měli jsme to blízko do přírody. Přesně tyto podmínky splňuje pension Styl, kde jsme obývali apartmán.

Apartmán zahrnuje dva pokoje – obývací a ložnici. V obývacím pokoji je manželská postel, jedno lůžko, rozkládací gauč, dvě křesla, obývací stěna s TV a skříň.

vkusne zarizeny apartman

V ložnici je manželská postela komoda. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

koupelna

Kuchyňka je součástí společenské místnosti v přízemí domu, kde je možnost posezení u krbu. Dvě velké lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a veškeré vybavení jsou k dispozici pro všechny ubytované.

spolecenska mistnost s kuchynkou

Velká terasa umožňuje příjemné posezení s výhledem na dětské hřiště s trampolínou. Zatím, co jsme si vychutnávali na sluníčku ledovou kávu, děti se zabavily hračkami, které tu byly k dispozici.

venkovni posezeni a detske hriste

Velmi se nám líbily odhalené trámy a zajímavě řešený interiér. Při prvním vstupu do apartmánu jsem se cítila jako v době, když jsem byla malá a navštívila jsem tetu na chalupě. Zařízení apartmánu je decentní a proto jsme se zde cítili velmi dobře. Všichni jsme ocenili, že je celý pension nekuřácký a domácí mazlíčci jsou vítáni. Paní majitelka Barbora Narovcová s manželem a dětmi jsou přátelští milí lidé a vždy se snaží vyjít vstříc svým hostům. Připojení k WIFI je zajištěno a je zdarma.

krasny interier penzionu Styl

Naše děti si chválily zadní rozlehlou zahradu, kde se nachází i velké ohniště a k dispozici je hostům také gril.

zadni zahrada s ohnistem

V přední části je zajištěno dostatečné uzavřené parkoviště pro hosty. Dále zde najdete dřevěné dětské hřiště, plastový domeček pro nejmenší, houpačka a pískoviště, na které je vidět z terasy před pensionem a v letních měsících nadzemní bazén. Malé i dospělé hosty jistě zláká i lavičková houpačka.

Pension se nachází na návsi obce Drmoul, kde je rybníček, ve kterém se zrcadlí udržovaný kostel, jehož hodiny vám prozradí, jak zde ve vší pohodě ubíhá čas. Je zde vybudovaný i altán a jakási terasa vybíhající do vody, ze které můžete krmit kapry. Nemyslete si, zabaví to i dospěláky. :-)

malebna obec Drmoul

Zkrátka je to kouzelné místo, kde si aktivně odpočinou houbaři, turisté, ale na své si zde přijdou i příznivci městského ruchu – do Mariánských Lázní to je jen 3 km. Určitě si nenechte ujít zpívající fontánu a promenádu, ty jsou totiž nezapomenutelné. Další lahůdkou je i park Boheminium s miniaturními modely českých památek. Neodolatelná je také naučná stezka Kladská, kde můžete pozorovat lidmi nedotčenou přírodu, za zmínku stojí jistě i rašeliniště a nespočetné množství léčivých pramenů. Věřte, že týden vám na prohlídku všech zajímavých míst stačit nebude.

Tipy na výlet v blízkém okolí obce Drmoul:

• Přírodní koupaliště Lido

• Židovský hřbitov

• Rozhledna na Panském vrchu

• Panská kyselka

 

Za návštěvu stojí také Mariánské Lázně, Kynžvart, Františkovy Lázně nebo Bečov nad Teplou.

Tato lázeňská oblast je vyhlášená nejčistším ovzduším v ČR. Díky tomuto klimakteriu jsou zde léčeni lidé s dýchacími potížemi, převážně s astmatickým onemocněním.

Závěrem vám chci sdělit, že pension Styl je velmi pěkný, všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení a TV a cena za ubytování v poměru s kvalitou předčila naše očekávání.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.