Nastartujte hubnutí ve 3 krocích!


Hubnutí patří k velice citlivým tématům nejen pro ženy, ale i muže. Kdo by nechtěl být štíhlý a cítit se dobře a sebevědomě? Zdravé hubnutí s dobře fungujícím metabolismem je základem úspěchu. Mnozí ale netuší, jak docílit krásné postavy bez JOJO efektu, přitom rychleji spalovat tuky a současně si zachovat svaly. Pro začátek přitom stačí málo: drobná úprava jídelníčku, cvičení, trpělivost, zařadit potraviny na hubnutí a začnou se dít zázraky.

 

Zdravé hubnutí

Zhubnout zdravě nemusí být oříšek. Stačí znát a dodržovat několik základních zásad a tělo i život se vám začnou týden po týdnu proměňovat. Docílíte zmírnění chutě k jídlu, zlepšení metabolismu, rychlejšího spalování tuků bez ztráty svalové hmoty a hlavně bez JOJO efektu či zvýšené únavy.


Pokud metabolismus nefunguje správně, může si tělo tvořit nadměrné tukové zásoby a vzniká nadváha. Při zdravém hubnutí vědomě snižujeme svou tělesnou hmotnost tím, že přijímáme méně kalorií (energie), než naše tělo spotřebuje a zbytek energie si tělo bere z uložených tukových zásob.

 

Motivujte se
Úprava jídelníčku má smysl

V dnešní době mnoho lidí přibírá, protože konzumují nevhodnou stravu nebo jedí více, než potřebují. Pokud se stravujete těžkými jídly, jako jsou ta klasicky česká nebo americká, je nutné stravu mírně upravit, abyste pomohli tělu dostat se do stavu, kdy začne spalovat tuky. V podstatě každá dieta je založená na omezení přísunu kalorií, ale nemusí to být nutně bolestivý proces. Doporučuje se sestavit si jídelníček pro hubnutí a snížit přísun kalorií na 1800 denně, jíst 4–5 jídel denně a rozdělit stravu na přibližně 45 % karbohydrátů, 35 % proteinů a 30 % tuků.

 

Pohyb vás nastartuje

Cvičení na hubnutí a pohyb jsou nedílnou součástí každého hubnoucího programu. Nejen že tělo spaluje více kalorií, ale pomáhá také urychlovat metabolismus a udržovat a tvořit více svalové hmoty. Kromě toho je pohyb důležitý pro kardiovaskulární systém a krevní oběh. Díky pohybu se dostává více výživných látek do svalů a orgánů, což napomáhá procesu pálení tuků. Nejen že budete vypadat lépe a vaše postava se zformuje, ale také se budete lépe cítit! Dokonce i obyčejná chůze 3x týdně výrazně zvyšuje vaše šance na úspěch.

Tento zdravý a bezpečný proces lze navíc podpořit vhodnými doplňky na hubnutí, které využívají sílu účinků přírodních látek. Takový unikátní komplex bylin a přírodních látek nabízejí tablety na hubnutí Oxotrin, které obsahují patentovanou termogenickou složku, jejímž úkolem je výrazně urychlit metabolismus. I díky tomu jsou vhodné na zdravé hubnutí pro muže i ženy.

 

Proč Oxotrin?

Tablety Oxotrin pomáhají zefektivnit fungování metabolismu a pokud je zkombinujete s úpravou životního stylu, zdravějším stravováním a přiměřeným pohybem, můžete nastartovat rychlé hubnutí, výrazně urychlit úbytek hmotnosti až několikanásobně a dosáhnout tak prvních změn už za pár dní.
Výsledky klinických studií na lidech s nadváhou ukázaly, že při správné stravě a pohybu bylo možné zhubnout 3 až 11 kil v průběhu 8 týdnů. Až 80 % z této váhy přitom bylo tvořeno tukem. Úbytek váhy průměrně 1 kila za týden se považuje za zdravý, ovšem rychlejší hubnutí nejen že není prospěšné, ale obvykle brzy končí návratem těžce shozených kil.

 

Složení

Glucomannan 90 % – vláknina získávaná z kořenů rostliny Konjac (zmijovec). Používá se v lécích na hubnutí, zpomaluje vstřebávání cukrů a tuků z trávicího traktu. Po požití zvětšuje svůj objem a vyvolává pocit nasycenosti.
Kofein – ten, jak známo stimuluje, urychluje metabolismus a napomáhá spalování tuků.
Acetyl-L-karnitin – aminokyselina, která umožňuje přeměnu tuků na energii a zabraňuje jejich ukládání. Pomáhá snižovat chuť k jídlu.
L-tyrosin – aminokyselina, která potlačuje chuť k jídlu a zlepšuje funkci štítné žlázy. Podle vědců je účinná při hubnutí nadváhy způsobené stresem.
Extrakt z malin – podle některých výzkumů funguje jako urychlovač metabolismu.
Zelená káva – její hlavní složkou je kyselina chlorogenová, bezpečný a efektivní rostlinný extrakt, který pomáhá snižovat obsah tuku. Udržuje rovnováhu hladiny cukrů v krvi po jídle.
Africké mango – výzkumy prokázaly významné zlepšení při léčbě diabetu a obezity. Napomáhá zvýšení tzv. termogeneze, tedy rychlejšímu spalování tuků.
Capsicium – extrakt z papriček, který se často používá jako přísada do pilulek na hubnutí. Má termogenický efekt, zvyšuje tělesnou teplotu i metabolismus a umožňuje spalovat tělu více tuků.
Bladderwrack řasa extrakt – podporuje aktivitu štítné žlázy, která může být při disfunkci také příčinou nadváhy a kontroluje správné fungování metabolismu, tvorbu energie a tělesné teploty.
Chrom pikolinát – podle výzkumů tento minerál napomáhá udržovat vyrovnanou hladinu cukru v krvi. Snižuje objem tuků v těle a snižuje chuť na vysoce kalorická jídla.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.