Na víkend do světa

15.12.2015 | Volný čas

Rádi poznáváte nová místa, ale nemáte čas ani finance na dlouhé dovolené? Nebaví vás zařizování a organizování? Vyberte si ze super nabídky zájezdů a poznávejte svět o víkendu!

Většina pracujících lidí se snaží za každou cenu ušetřit svou dovolenou, a proto se nakonec celé cestování často smrskne na jednu nebo dvě letní dovolené. Dnes už si ale nemusíte dělat hlavu s čerpáním dovolené a můžete si zajet na skvělý eurovíkend. Na travelportal.cz máte na výběr z mnoha míst, ať už těch obvyklých jako jsou Paříž, Řím, Benátky nebo Londýn nebo třeba Moskvy, či Dublinu.

Paříž

Kdo by nechtěl alespoň jednou v životě navštívit nádhernou, historiskou Paříž. Město lásky a umění. Atmosféra hlavního města Francie vás jednoduše pohltí a vtáhne. Ochutnáte zajímavé speciality, uvidíte okázalé stavby a prohlédnete si Paříž z Eiffelovy věže. Pokud máte v sobě stále trochu dítěte, určitě vás potěší i nádherný zábavní park Disney land, který nabízí nejen skvělé atrakce, ale také představení a průvody. 

Prohlédněte si krásy Paříže

Londýn

Červené telefonní budky a stejně barevné dvoupatrové autobusy, které se prohánějí mezi známými budovami. To je Londýn. Kromě úžasné architektury a památek si užijete třeba typickou anglickou snídani nebo se svezete na největším vyhlídkovém kole na světě. Pro ty z vás, kteří rádi nakupují je skvělou zprávou, že právě v Anglii najdete cenově velmi výhodné a kvalitní značky oblečení, které u nás neseženete.

Vydejte se na víkend do Londýna

Benátky

Nádherně modrá voda, která protéká městem, majestátní budovy a elegantní gondoliéři. Výborná pizza a kvalitní víno. Úzké uličky, které evokují starodávné romantické filmy. To jsou Benátky. Město které vám jednoduše vezme dech. Ve výlohách sledujete poslední módní trendy, které jsou naaranžované v dokonalých kombinacích a z okolních restaurací voní dobré jídlo. Pokud chcete vidět něco opravdu výjimečného, právě Benátky jsou tou správnou volbou. Určitě vás nezklame výhled z obrovské zvonice, ze které uvidíte celé město.

Poznejte krásu Benátek

Cenově dostupné eurovíkendy, které si můžete dopřát s průvodcem, či volným programem, si pohodlně vyberte na www.travelportal.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.