Muži a jejich postelové přešlapy, které ženy přivádí k šílenství

07.06.2018 | Sex a vztahy

Sexuální život je jedním ze základních pilířů každého fungujícího vztahu. I když si spolu partneři na všech ostatních frontách rozumí, pokud jim to nešlape v posteli, pak je to často důvodem k hádkám a problémům.

A pak jsou tu věci, které muži za dveřmi ložnice často dělají a ženám to vadí. Schválně si přečtěte náš dnešní článek a podělte se s námi do komentářů, jestli i vy následující postelové přešlapy u mužů nesnášíte.

Nejsme dokonalí, ale…

…tohle prostě my ženy zkrátka nemusíme. Možná je váš partner v jiných ohledech naprosto perfektní, ale když dojde na postelové radovánky, dokáže vás vytočit do běla. I když v sexu neexistují žádná pravidla, jsou určité věci, které bychom dělat neměli. Jaké to jsou?

1. Nerespektuje, když něco nechcete

Každý máme jiné choutky, a zatímco jedna věc je pro někoho naprosto normální, pro jiného je to už přes čáru. A v posteli se to stává často. Je logické, že vás naštve, když vy něco dělat nechcete a váš partner to nerespektuje a dál si jede podle svého plánu. Když se vám něco nelíbí, nemusíte se do toho nutit a vaše drahá polovička by to měla respektovat.

2. Když je po všem, odpadne

Tohle je u mužů poměrně časté a nás ženy to vytáčí. Jasně, sex je docela vyčerpávající aktivita, která dokáže unavit, ale jakmile to muži berou tak, že dosáhnou svého, následně se překulí na bok a jednoduše usnou - pak je jasné, že to nás ženy štve. My si chceme po sexu povídat nebo se třeba jen tak tulit. Ale cožpak to jde, když partner okamžitě vytuhne jako špalek?!

3. Nedokáže si udělat srandu z vtipných situací

Sex je báječná věc, plná vzrušení, chtíče a erotična. Ovšem někdy se prostě stane něco úsměvného, ať už to bude třeba sražení se hlavami, podivné zvuky nebo špatně zvolená poloha, při které se svalíte na postel jako pytel brambor. Sice to není nic extra sexy, ale člověk by se tomu měl umět zasmát. Není nic horšího, než když se muži berou až moc vážně, viďte?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.