MIXIT.cz vybízí:
Staňte se svého musli tvůrcem!


Nesnášíte rozinky a každé ráno je vybíráte z misky nebo je přebíráte jako popelka? Zdá se vám, že je ve směsích müsli málo jahod nebo vám chybí něco z exotického ovoce či oříšků?

Na Mixit.cz si můžete vytvořit svou osobní směs, ve které nebude nic chybět nebo přebývat - kombinací je nekonečné množství.

Staňte se díky Mixit.cz architektem vlastního müsli! Na stránce www.mixit.cz si každý může namíchat svou vlastní směs cereálií, müsli, ovesných kaší nebo zdravého zobání z více než 80 různých ingrediencí v podobě různých cereálních základů, sušeného ovoce, semen, oříšků, ale i neodolatelností jako je čokoláda na nespočet způsobů, lyofilizované (mrazem sušené) ovoce nebo lentilky. Na své si přijdou i příznivci bio a českých výrobků, alergici na lepek i početná skupina „vybíračů rozinek“.
 

Na své si přijdou všichni hračičkové, protože namíchat si vlastní směs je díky přehlednému webu snadné a zábavné. Navíc Mixit výsledek vašeho kreativního tvoření zabalí do originálního designového tubusu a pošle až na váš stůl.
 

Na Mixit.cz najdete i neustále se rozrůstající nabídku hotových směsí. Sportovci si můžou vybrat směs namíchanou výživovým specialistou pro extrémní sporty, svou potřebu ukojí i široké spektrum příznivců zdravého zobání a dietáři a děti také nepřijdou zkrátka.
 
„Hledali jsme díru na českém na trhu a Mixit se nám zdál jako ideální projekt. Ze začátku jsme se sice báli, jak zákazníci myšlenku Mixit přijmou, ale nakonec jsme z ohlasů nadšení, ať už lidé chválí kvalitu müsli, samotný koncept nebo náš web. Internetové stránky jsou naší předností, dodnes je ladíme k dokonalosti, aby byl výběr ingrediencí snadný i pro nezkušeného uživatele, přitom zábavný a graficky příjemný,“ popisuje začátky Mixit.cz jeden z jeho zakladatelů Martin Wallner. „Navíc se snažíme lidem vyjít vstříc nejen tím, že jim nabízíme zábavu a pochoutku, kterou si mohou ušít na míru, soustředíme se také na výběr opravdu kvalitních surovin a snažíme se rozšířit nabídku i pro ty, kdo dávají přednost českým výrobkům a kvalitě BIO,“ doplňuje Tomáš Huber , druhý ze zakladatelů Mixit.cz.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.