Máte doma pravého gentlemana?


Přestože spousta lidí tvrdí, že doba gentlemanů je dávno pryč, trend elegantního a upraveného moderního muže se vrací. Máte doma elegána? Pořiďte mu kvalitní dárek, který ho potěší.

Základem každého šatníku gentlemana jsou kravaty, motýlky a kapesníčky do saka. Zatímco my ženy si potrpíme na šperky, pro muže jsou hlavními doplňky právě tyto fashion kousky. Doba nudných černých motýlků a obyčejných kravat se stále se opakujícími vzory již pominula. Dnes máte na výběr ze všemožných stylů, střihů, barev a materiálů.

Kravaty

Kravata už nemusí být pouze záležitostí společenských události a pracovních jednání. Muži se smyslem pro módu ji umí bravurně zakomponovat do svého denního outfitu a oživit tak celek něčím jedinečným. Pro tyto příležitosti se vyplatí experimentovat a popustit uzdu troše extravagance. 

Květy nejsou určeny pouze ženám, dobře zvolená barevná kombinace a ladění se zbytkem outfitu dokáže z květované kravaty udělat perfektní módní kousek.

Květinová kravata

Pro pány, kteří si na květiny netroufnou se nabízejí jinak ozvláštněné varianty. Například trendy námořnická modrá s pruhy nebo jednoduché, ale nápadité puntíky. V jednoduchosti je krása, a proto zkuste zkombinovat s outfitem také jednobarevné v netradičních odstínech.

Světle modrá kravata Alfons

Motýlky

Trendem, který se vrací, jsou nápadité a rozmanité motýlky. Nemluvíme ale o klasickém černém motýlku ke smokingu. Stylový outfit, který doplníte o zajímavou variantu vázanky získá ještě více na originalitě. 

Oboustranný motýlek

Máte rádi rozmanitost, ale nechcete pořizovat deset kusů? Na Alfons.cz najdete super variabilní vázanky, které mění svůj vzhled s tím, jak je uvážete. Návod dostanete v krabičce spolu s motýlkem, takže se nemusíte bát, že byste nevěděli jak na to. 

Variabilní vázanka

Kapesníčky

Pro naprostou dokonalost ladění se nabízejí krásné kapesníčky do saka, které si můžete zvolit v mnoha provedeních a dodat tak celkovému looku buďto uhlazený dojem nebo naopak použít sílu kontrastu.

Alfons.cz

Všechny produkty z Alfons.cz jsou vyrobeny z pravého hedvábí nebo čisté bavlny, takže máte záruku toho, že kupujete opravdovou kvalitu, která si zachová krásný vzhled po velmi dlouhou dobu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.