Láska na první pohled? Ano, když koukáte na nejkrásnější chvíle Vašeho života


Připomínáte si rádi krásné chvíle strávené s rodinou či přáteli, nebo hledáte netradiční dárek pro někoho ve svém okolí? V obou případech Vám poslouží fotoprodukty od Rajče.net, největší české sociální sítě určené k ukládání a sdílení fotografií.

Sobě či svým přátelům můžete udělat radost fotoknihou, kalendářem z vlastních fotografií. Rajče.net má něco pro každého, ať už hledáte fotoprodukt v luxusním provedení či chcete maximálně a cenově velmi dostupnou verzi. Děti snadno zabavíte pexesem s jejich fotografiemi, potěšit je můžete rovněž magnetkami či plakáty.

Vytvořit si fotoprodukt na Rajče.net je snadné

Vytvořit si fotoprodukt na Rajče.net je velmi snadné díky intuitivnímu on-line editoru, který Vám umožňuje využít přednastavené šablony či si fotoprodukt co možná nejvíce upravit dle své fantazie. Nemusíte si stahovat žádné speciální programy či trávit dlouhé chvíle učením se složitého editoru, na Rajče.net budete mít hotovo během pár minut!

Příklady fotoknih od Rajče.net

Kdo jiný by měl fotografiím rozumět lépe než největší česká „foto“ sociální síť?

Fotoprodukty Rajče.net těží ze zkušeností webu Rajče.net, největší české sociální sítě určené ke sdílení fotografií. Produkty si zde objednalo již přes 45 000 zákazníků, kteří si celkem zhotovili už téměř 100 000 fotoproduktů! Pro Vaši inspiraci, zákazníci Rajče.net si nejčastěji nechávají zhotovit fotoprodukt k příležitosti:

  • narozenin člena rodiny,
  • přírůstku do rodiny,
  • svatby,
  • významného životního jubilea.

Ukázka formátů fotoknih od Rajče

Zkuste si ještě dnes sestavit vlastní fotoprodukt na https://obchod.rajce.idnes.cz, uvidíte, že to bude láska na první pohled.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.