Kvalitní pánské SNB bundy – pohodlí a styl v jednom!


Chcete si zimní radovánky a sporty opravdu užít? Základem je kvalitní a pohodlné oblečení.

Pohodlná a kvalitní zimní bunda vám poskytne to největší možné pohodlí, teplo, sucho a v neposlední řadě vás celkově ochrání před vnějšími nepříznivými vlivy. V našem e-shopu vám nabízíme kromě nejvyšší kvality a pohodlí ještě něco navíc – moderní a stylový design a různorodá barevná provedení, se kterými se odlišíte nejen na svahu.

Bunda na hory i do města? Žádný problém!

Jednou z velkých výhod SNB bund nabízených na našem e-shopu je to, že ji bez obav můžete využívat i pro běžné nošení – do města, školy, na nákupy či do práce. Snowboardové bundy dokonale sladíte jak s džíny, tak i s tepláky a kalhoty sportovnějšího typu.

Pánské snowboardové zimní bundy

Jak si vybrat tu správnou?

Aby vám bunda ve všech ohledech vyhovovala, je třeba se při výběru zamyslet nad jejím budoucím využitím a nad vašimi požadavky.

Jak si vybrat správnou zimní bundu

Jak vybrat správnou velikost SNB bundy?

Při jízdě na snowboardu i při jiných činnostech potřebujete hlavně volnost pohybu. Je třeba také zohlednit, jaké další vrstvy budete pod bundou nosit. Velikost SNB bundy se nemusí shodovat s vaší běžnou velikostí ostatních bund.

Jak vybrat správnou velikost SNB bundy

Voděodolnost a zateplení bundy

Pokud se rádi věnujete zimním radovánkám celý den a chcete, aby zimní SNB bunda vydržela co nejdéle, než do ní začne prosakovat voda, poohlédněte se po co nejvyšších hodnotách vodního sloupce.

Pokud jste na sjezdovce velmi aktivní a téměř se nezastavíte, je vhodnější zvolit lehčí typ zimní bundy s menší gramáží zateplení – tzv. „shell“ provedení. V opačném případě hledejte bundu s vyšším stupněm zateplení.

Co ještě brát v potaz?

Kapuce, snowcatcher, venting otvory…
Různé pánské SNB bundy disponují také různou výbavou, která zvyšuje komfort a pohodlí. Většinou mají kapuci, která je velmi praktická a u některých typů dokonce odepínací. Jestliže chcete co největší ochranu před sněhem, zvolte bundu s doplňkem snowcatcher, neboli bederní pás proti sněhu. Ačkoliv jsou kvalitní pánské SNB bundy vyráběny z dostatečně prodyšných materiálů, některé navíc bývají opatřeny větracími otvory na zip, které zaručují ještě větší pohodlí a sucho – dokážou efektivně odvádět páry od těla a zabraňují tedy srážení par uvnitř bundy. Podlepení švů na kritických místech je dnes již u SNB bund také standardem.

Zdroj úvodní foto: Freeimages.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.