Kombinujte doplňky a oblečení, abyste vypadaly každý den dokonale!


Doplňky jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy. Dokážou víc, než si dokážete představit. Vhodná kombinace je to, čeho byste měly dosáhnout každý den. Jedině tak budete vždy vypadat nádherně a budete se stejně i cítit. Podívejme se na několik druhů doplňků a jejich možnosti ve vašem šatníku. Jak se správně používat?

Šátky můžete používat různými způsoby

Šátek nebo šála jsou úžasné doplňky, které se vám budou hodit během celého roku. Tlumené barvy s výraznou barvou (např. červenou) se budou hodit prakticky ke každému outfitu. Myslete na to, jaké barvy obecně nosíte a podle toho vybírejte barevnost svých šátků. Největší výhodou tohoto doplňku je fakt, že ho můžete nosit hned třemi způsoby:

  • ve vlasech,
  • na krku,
  • kolem zápěstí.

Vyberte si pásek, který vám bude sedět

Černý nebo hnědý pásek by neměl chybět žádné ženě. Rozdíly musíte udělat jen v jeho šířce. Delší tělo si může dovolit širší pásek. Ženy s krátkým tělem by měly mít pásek pod linií pasu. A ženy bez pasu si ho mohou páskem vytvořit. Pro postavu jablka se pásky vůbec nehodí, takže byste se jich měly vzdát. Páskem krásně doplníte sesterské šaty do práce. Stejně tak se hodí i k letním šatům.

Kabelky jedině v neutrálních barvách

Při nákupu se vždy držte neutrálních odstínů, které si budete moci vzít k oblečení každé barvy. Černá, hnědá, tělová, tmavě modrá nebo šedá jsou rozhodně barvy, na které byste se měly dívat. Vyhýbejte se výrazným barvám, imitaci krokodýla, potisku, cvočkům nebo řetízkům. V určitém stylu budou vypadat dobře, ale nevezmete je k většině svého šatníku.

Šperky jsou místem pro experimenty

Právě šperky jsou oblastí, kde můžete skutečně experimentovat. Diamantové přívěsky budou vypadat velmi elegantně. A skvěle se hodí k elegantnímu oděvu. Jestli chcete šokovat oblečením nebo šperky, musíte si vždy vybrat jen jedno z toho. Stejně tak se musíte řídit podle své osobnosti. Minimalistické šperky jsou ideální pro něžné ženy. Výrazné a velké šperky zase pro kreativní a divoké ženy.

Zdroj obrázku: 1jewelry / Shutterstock.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.