Kolekce tanečního oblečení navržená profesionálem

15.05.2012 | Dámská móda

Milujete moderní tanec? Vychutnejte si radost z pohybu ve zbrusu nové kolekci tanečního oblečení.

Nechte se inspirovat novou kolekcí 
Všechny příznivkyně a samozřejmě také příznivci moderního tance se jednomyslně shodnou na tom, že stylové taneční oblečení zdůrazní ladnost každého jejich pohybu. Vhodně zvolené materiály a střihy se pak postarají o potřebný komfort. Právě z těchto požadavků vycházel taneční lektor a módní návrhář v jedné osobě, který je autorem zbrusu nové kolekce tanečního oblečení pro tanečnice i tanečníky. Nechte se inspirovat jejími atraktivními modely!    
 

Taneční oblečení pro dámy 
Také se cítíte skvěle v pohodových tanečních kalhotách? Kalhoty z nové kolekce tanečního oblečení Follow me se zajímavými detaily Vás určitě nadchnou. Je libo černá anebo raději nějaká jiná slušivá barvička? Račte si vybrat, milé dámy! A co ke kalhotám? Přeci trendovní sportovní triko s rozšířenými tříčtvrtečními rukávy. Že Vám v něm bude příliš teplo? Není nic snazšího, než si vybrat triko s krátkým rukávem, anebo módní top. Módní a zároveň praktické doplňky, jako jsou taneční návleky, samozřejmě nemohou chybět.   
 

Slušivé modely pro pány 
Přemýšlíte, čím potěšit svůj protějšek? Pánská sportovní trička zajímavého střihu se tříčtvrtečními rukávy mužům i chlapcům neobyčejně sluší. Není tedy divu, že po nich sáhnou nejen tanečníci, ale také příznivci street módy. Vyberte si libovolný z výrazných nebo neutrálních barevných odstínů. V kombinaci se sportovními kalhotami z kolekce Follow me vždy vytvoříte stylový a pohodový outfit. A nezapomeňte si pořídit také slušivou sportovní mikinku s kapucí!    



Vychutnejte si radost z pohybu 
Všechny tyto skvělé taneční modely pro dámy i pro pány nakoupíte z pohodlí Vašeho domova prostřednictvím internetového obchodu www.feel-joy.cz. A pozor, součástí sortimentu je také taneční oblečení pro děti. Kromě tanečního oblečení, street dance oblečení a zumba oblečení zde najdete také pestrou paletu oblečení na fitness a oblečení na aerobic. Pořiďte si libovolný ze slušivých modelů a užívejte si radost z pohybu naplno!

www.feel-joy.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.