KitchenAid – kvalitní domácí spotřebiče „v kabátě“, jež vás nenechá bez zájmu

07.09.2015 | Bydlení

Chloubou každé domácnosti a žen je bezesporu kuchyně. Chceme v ní mít nejen čisto a uklizeno, ale často se zaměřujeme na dostatečné a kvalitní vybavení, jež nám usnadní každodenní přípravu jídla.

Jste-li žena, která si potrpí na kvalitu, krásný vzhled, jednoduché ovládání, čištění, bezproblémový chod a především zjednodušení práce, podívejte se na kuchyňské spotřebiče z řady Kitchen Aid od společnosti Whirlpool.

Rychlovarné konvice, kávovary, mlýnky…

Spotřebiče Whirlpool a design kolekce KitchenAid, je inspirovaný retro stylem. V podobném provedení si možná pamatujete roboty, hnětače a další pomocníky z kuchyní našich babiček. Pamatujete si jejich zaoblené tvary, příjemné barvy, masivní a tichý chod a mnohé jiné? To vše společnost Whirlpool použila právě při této řadě. Přestože vás oslní kouzlem designu, pod povrchem se skrývají moderní a dokonalé funkce, které zajisté oceníte a uplatníte při mnohém vaření či pečení.

Kupříkladu robot Kitchen Aid, jež je v nabídce v mnoha barevných variantách, vyniká planetárním systémem hnětení či šlehání. Metly nebo hák se točí jedním směrem, ale hlava opačným. Tak dochází k dokonalému promíchání směsi během několika chvil.

Výkonný motor má velkou životnost, je dostatečně silný a přitom vás nebude obtěžovat nadměrným hlukem. Díky příslušenství můžete nejen připravit těsto, ale také ušlehat tuhý sníh, nastrouhat kořenovou zeleninu a mnohé další.

Díky preciznímu provedení si společnost dovoluje poskytnout na robot prodlouženou záruční dobu 5 let. Robot je nyní navíc ke koupení se zajímavou slevou, a tak si za ušetřené peníze můžete dokoupit např. pestré příslušenství.

Prohlédněte si všechno výrobky z řady KitchenAid a vpusťte do vaší kuchyně pomocníky, jež vám budou v mnohém nápomocní a díky pestrým barvám celý prostor zvýrazní, oživí a dodají mu kus originality.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.