Kancelářské klimatizace pro zdravé prostředí při práci

27.03.2013 | Bydlení

Zdravé pracovní prostředí nejenže pomáhá předcházet časté nemocnosti, ale také zvyšuje naši pracovní výkonnost. Řekněte svému šéfovi, ať Vám pořídí některý z typů kancelářské klimatizace Samsung.

Recept na zdravé pracovní prostředí
Zdravé pracovní prostředí je jedním ze základních předpokladů dosažení přinejmenším uspokojivých pracovních výsledků. Jinými slovy ve své kanceláři bychom se měli cítit příjemně. Instalace kancelářské klimatizace představuje osvědčený recept, jak si zdravé prostředí u pracovního stolu zajistit. Spotřebiče z nové řady klimatizací Samsung kromě toho, že dokážou zajistit příjemnou teplotu v místnosti po celý rok, mají celou řadu dalších přínosů, například udržují optimální vlhkost vzduchu a chrání nás před bakteriemi a viry.



Efektivní a elegantní 

Velice efektivní řešení představuje nová klimatizace Jungfrau Flagship, jejíž vnitřní jednotka Jungfrau World Top Class EER se pyšní nejvyšší účinností na trhu. Co při provozu dále oceníte, to je vysoký uživatelský komfort s možností dálkového ovládání přes internet a S-Plasma ion filter, který zachytí až 99% veškerých bakterií, virů a plísní. Svým vzhledem tento typ neobyčejně vkusně doplní každý moderní prostor.



Nenápadná a úsporná

Nejvyšší účinností, nízkou spotřebou a vysokým komfortem ovládání se může rovněž pochlubit kancelářská klimatizace Jungfrau Premium. Ani tomuto typu nechybí S-Plasma ion filtr. Nás však nejvíce zaujal systém d’light cool, který automaticky nastaví teplotu i vlhkost vzduchu na optimální úroveň. Full HD Filtr s vysokou hustotou zachytí až 90 % prachu a bakterií způsobujících alergie. Decentní design klimatizace Jungfrau Premium sluší všem typům interiéru. Pokud je Váš šéf spořílek, můžete argumentovat, že tato klimatizace má v pohotovostním režimu téměř nulovou spotřebu, což umožňuje energetickou úsporu až 90%.

Kde najdete více
Oba typy kancelářské klimatizace, Jungfrau Flagship i Jungfrau Premium, jsou vybaveny inteligentním inventorem, který udržuje ideální teplotu bez potřeby neustálého zapínání a vypínání kompresoru. Více o jednotlivých typech a jejich funkcích najdete na stránkách oficiálního distributora kancelářské klimatizace Samsung www.czechklima.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.