Kabelka jako módní prvek i doplněk na každý den


Tak jako se říká, že správný muž se neobejde bez kvalitních hodinek, tak i žena by měla vzít na vědomí, že kabelkou reprezentuje sebe a svůj styl. Jenže jak se zorientovat v množství nabízeného zboží a jakou kabelku zvolit?

Jak vybírat?

Záleží na mnoha okolnostech; zda chodíte pravidelně do společnosti, jste reprezentantkou své firmy, nebo preferujete sportovnější a ležérnější styl… To vše ovlivňuje rozhodování. A také si uvědomte, co chcete, aby se vám do kabelky vešlo. Všeobecně se dá ale říct, že praktická, kvalitní a stylová kabelka je pro každou ženu vhodnou investicí, která se jí dlouhodobě vyplatí. V základní výbavě by proto měla mít žena alespoň jednu velkou kabelku, jednu menší a společenské psaníčko. A máte-li tu možnost, tak si někdy šatník zpestřete i zajímavým trendy kouskem.

svetle modra kozena kabelka

Nemáte čas běhat po nákupních centrech? Osvědčené luxusní a praktické kousky naleznete na portálu Bagolo.cz, kde bez velkého tápání objevíte pro sebe to pravé.

Nestárnoucí klasika vede

Kabelky v tradiční černé barvě jsou neutrální, vhodné téměř ke každému outfitu, zvlášť pokud v něm vládnou výraznější barvy. Nebojte se většího rozměru, kovových doplňků nebo střední velikosti s dlouhým popruhem. V módě je letos vše, jde jen o správnou kombinaci.

cerna kablka je nezbytnou soucasti zenskeho satniku

Stejně tak stylové hnědé kabelky mají spoustu obdivovatelek, které na ně nedají dopustit. Různé odstíny hnědé mohou opět působit neutrálně, a tudíž kabelku můžete vzít přes den do práce a večer do společnosti, nebo naopak jiným hnědavým tónem svůj outfit nádherně oživíte.

zajimava hneda kabelka

Vyplatí se vsadit na osvědčené značky

Kvalitní kožené kabelky jsou takovým malým pokladem, který může přinášet radost po mnoho let. A při správné péči neztratí nic ze svého vzhledu, jen přibude trocha zajímavé patiny. Kožená kabelka dodá každé ženě na atraktivnosti, sebevědomí a jejímu celkovému image přidá potřebný šmrnc. Navíc stále nezapomínejme na to, že kabelka není jen módním doplňkem, ale také praktickou a neprosto nezbytnou záležitostí!

Zdroj foto: Pixabay.com, Bagolo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.