Jeďte si v zimě odpočinout do Egypta


Také vám připadá zima nekonečně dlouhá, přestože ta letošní ještě ani nezačala? Nechte se inspirovat ptáky a odleťte do teplých krajin! Třeba do Egypta, kde je krásně teplo po celý rok.

Oblíbená turistická destinace

Severní Afrika dlouhodobě patří mezi oblíbené turistické destinace. Vyhledávané jsou především last minute zájezdy do Egypta, neboť představují jedinečné spojení vynikajících služeb a velice příznivé ceny. A žhavé africké slunce zde krásně hřeje po celý rok.
Kdo se nevydrží celý den slunit na pláži, může v Egyptě podniknout mnoho dalších zajímavých aktivit. Třeba se vydat pod mořskou hladinu a pokochat se nádherným pohledem na dno Rudého moře. Krásně barevné rybičky, korály a další mořské živočichy můžete vidět i při pouhém šnorchlování.

Dovolená v Egyptě

Nic vám nebude chybět

Na své si zde samozřejmě přijdou také všichni obdivovatelé stavebních památek. Pyramidy v Gíze a hlavní město Káhira rozhodně stojí za návštěvu. Když už vyrazíte do ruchu města, nezapomeňte se zastavit na tržišti, kde nakoupíte proslulé orientální koření, kožené zboží a spoustu dekorativních předmětů za velmi dobré ceny. Mnohem lepší ceny samozřejmě dostanete, pokud umíte smlouvat. Zlaté zboží a oblečení je lepší kupovat v kamenných obchodech. Výlet si samozřejmě můžete udělat také do Luxoru, do údolí Nilu, do pouště za Beduíny a na spoustu dalších míst.

Sbalte se a leťte!

Největším turistickým centrem se stala původně malá rybářská vesnička Hurghada. Dovolená v Hurghadě nadchne dámy i pány každého věku a samozřejmě také děti, protože zde najdou vše, co ke správné dovolené u moře patří: dlouhé písčité pláže, teplé moře, rozlehlé bazénové komplexy, wellness, bohaté sportovní vyžití, vynikající kuchyni, spoustu čajoven, kavárniček a obchůdků a tak bychom mohli pokračovat. Není ale lepší, sbalit si do kufříku plavky a zaletět si tam odpočinout?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.