Jarní móda plná barev:
v čem vyrazit do ulic?


Také to slyšíte? Jaro klepe na dveře! A že už bylo na čase! Dlouhá zima se s námi pomalu loučí, což možná stejně jako my vnímáte s nadšením a upřímnou radostí. Konečně je tu období plné barev, sluníčka vykukujícího zpoza mraků a teplot, které nás již nebudou nutit schovávat se pod teplou bundu. Teď totiž přichází na řadu veselá jarní móda!

A co se bude nosit?

Buďte si jisté, že jaro dostojí svému přízvisku „nejbarevnější roční období“ a zahrne nás mnoha zajímavými odstíny. Můžete se těšit na pestrou paletu barev, mezi nimiž si určitě dokážete vybrat!

Svetr se hodí i na jaře!

I když je jaro po teplotní stránce daleko přívětivější a nečekají nás tuhé mrazy, při kterých hodnota na teploměru klesala hluboko pod nulu, bude se vám pohodlný svetřík určitě hodit. Pokud si navíc vyberete model v nějaké pěkné barvičce, pak vytvoříte dokonalý jarní look. Svetr unosíte k sukním, legínám i džínům, takže záleží jen na vás, jak a s čím se ho rozhodnete zkombinovat.

Pletené šaty k legínám

Máte rádi šaty? Tak to je dobře! Nosit je totiž můžete už na jaře, stačí si jen správně vybrat. Jasně, asi to zatím nebude na nějaké vzdušné, lehké letní šatičky, ale ty pletené unosíte s přehledem! Kombinace barviček dodá takovým šatům ten správný šmrnc a my jsme toho názoru, že by žádné ženě v šatníku rozhodně neměly chybět! Unosíte je s legínami i silonkami.

Džíny nesmí chybět

Možná nejsou tak úplně jarní, ale tak či onak je můžete nosit s hrdostí a grácií. Řeč je o džínech, které patří mezi základní vybavení každé dámské skříně. Na jaro doporučujeme pořídit světlejší model, klidně může mít drze roztrhaná kolena, což je trend, který se pořád nosí. Takže pokud si na ně troufnete, směle do nich!

Nezapomínejte na doplňky

Jarní barvičky se prolnou nejen do oblečení, ale samozřejmě i do doplňků. A jaký doplněk nesmí chybět žádné ženě? Správně, je to kabelka!

I tu můžete sladit s jarním outfitem, nebo si pořídit nějakou v pěkné barvě. Kabelka je zkrátka ženská nutnost, o tom tu určitě nemusíme diskutovat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.