Jaký je ideální vůz pro moderní ženu?


Spolehlivý, praktický a s nízkou spotřebou. Takový, do kterého pohodlně naskládáte i větší nákup, a se kterým se dá jet také na rodinnou dovolenou.

Vůz, který je reprezentativní, ale zároveň ne příliš luxusní, aby Vás nebolelo každé škrábnutí. A samozřejmě takový, který koupíte za příznivou cenu.

Reprezentativní a rodinný zároveň

To, že spousta motorizovaných žen řídí ŠKODU Octavii 3. generace, není náhoda. Tento reprezentativní a rodinný vůz v jednom je velmi bezpečný a vybavený celou řadou nadstandardních prvků, například vyhřívanými zrcátky a 7 airbagy, již v základní výbavě. Opěrky hlavy mají všechna sedadla, stejně jako tříbodové bezpečnostní pásy. A co je z hlediska bezpečnosti nejmenších pasažérů zejména důležité, to je možnost uchycení dětské sedačky ISOFIX. Stupeň výbavy, motorovou jednotku, barvu karoserie a veškeré doplňky si můžete zvolit podle vlastních představ.

Nová ŠKODA Octavia 3. generace

Inspirováno Claudií Schiffer

Pokud nedáte dopustit na německou preciznost a toužíte po sportovně elegantním voze, můžete se nechat inspirovat světoznámou topmodelkou Claudií Schiffer, která spojila své jméno s novým modelem vozu Opel Astra. Kombinace atraktivního vzhledu a vynikajících jízdních vlastností Vás rozhodně nezklame. Přesvědčit se můžete během testovací jízdy.

Nový model vozu Opel Astra

Atraktivní vzhled a skvělé jízdní vlastnosti to je nový Opel Astra

Méně znamená více

Patříte mezi pragmatické ženy, které si jsou dobře vědomy toho, že nový vůz přejetím prahu autosalónu ztrácí velkou část své tržní ceny? Nikdo neříká, že vůz pro moderní ženu musí být zbrusu nový. Pokud ale ze svého čtyřkolového miláčka nechcete mít kasičku na peníze, doporučujeme vybírat ojeté vozy pouze u prověřených prodejců, kde máte záruku dobrého stavu a ověřeného původu. Další, rafinovaný, způsob, jak výrazně a bez rizika ušetřit, představuje pořízení předváděcího vozu, který je sice nový, avšak o několik desítek tisíc levnější. Záleží na Vás, jak se rozhodnete. Jedno je ale jisté. Moderní žena vůz potřebuje, nebo snad ne?

Ojetý vůz ŠKODA Octavia

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.